Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Muhafazakar Yükseliş Parti Lideri Yılmaz Bahçeli’ye Seslendi

Muhafazakar Yükseliş Parti (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz , MHP kongresi için Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye seslenerek: " Bahçeli için tek yol yönetimi devretmek olabilir."dedi. MYP Lideri Ahmet Reyiz Ylımaz MHP’de gelinen süreçle ilgili...

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2016 14:48
Haber Güncellenme Tarihi: 13.06.2016 14:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Muhafazakar Yükseliş Parti (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz , MHP kongresi için Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye seslenerek: " Bahçeli için tek yol yönetimi devretmek olabilir."dedi. MYP Lideri Ahmet Reyiz Ylımaz MHP’de gelinen süreçle ilgili yazılı bir açıklama yaptı. MYP Lideri Yılmaz açıklamasında : " Bahçeli için tek yol yönetimi devretmek olabilir. Sayın Bahçeli yönetimi paylaşmak sureti ile değişim arzusunu yerine getirebilirse koltuğunu koruyabilir. Bunun dışında hiçbir senaryo Bahçeli için devam getirmez. Koray Aydın, Bahçeli karşısında tek adaydır. Bu kongre Bahçeli ve Koray Aydın arasında demokratik ülkücü bir kongre olarak yapılacaktır." dedi.
MHP Genel Başkan Adayı Koray Aydın’a da destek veren MYP Lideri Yılmaz: " Milli değişim ancak Koray Aydın ile mümkün. MHP kendi öz değerleri üzerinde bir değişimle ancak millete faydalı bir yapı olabilir. Bunun tek yolu sayın Koray Aydın etrafında delegenin birleşmesidir. Diğer adayların hiç biri ülkücü değişimi yapamaz. Benim görüşüm diğer adayların bir milliyetçi değişim değil dönüşüme sebebiyet vereceği bir tablo söz konusudur."dedi.
"19 HAZİRAN’DA GEÇMİŞ İHRAÇLARIN GERİ ALINMASI TÜZÜĞE İŞLENMELİ"
19 Haziran tarihin de değerlendiren MYP Lideri Yılmaz: "19 Haziranda geçmiş ihraçların geri alınması tüzüğe işlenmeli 19 Haziran da yapılacak kongre de muhtemelen ihraçlarla ilgili bir karar alınmalıdır. Bu karar geçmiş dönemde muhalefet yapanların ihraçlarını kapsayacak şekil de düzenlenmelidir. Sadece kongreye gidiyoruz kararı tek başına yeterli bir karar olmayacaktır." dedi.
"SAFLAR DEĞİŞİR"
Medya da verilen görüntü ile MHP delegasyonunun karar vermeyeceğini de söyleyen MYP Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz: "Süreci yakından takip eden birisi olarak şunu söyleyebilirim bu yarış Bahçeli ve Koray Aydın arasında ülkücü irade dışına taşmadan devam eder. Sonucun milletimiz adına hayırlı olmasını dilerim. Bahçeli için yönetimi devretmesi koşulu ile uzlaşma kapısı açıktır dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.