Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MP Genel Başkanı Karslı: Cumhurbaşkanı ruh hastası, AKP hükümeti mafya

Merkez Partisi (MP) Genel Başkanı Prof. Dr. Abdurrahim Karslı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ruh hastası olmakla suçlarken AK Parti Hükümetini de mafya olmakla suçladı. AK Parti Hükümeti'nin kendi hırsızlıklarını kapatmak için paralel yalanı...

Haber Giriş Tarihi: 31.10.2014 15:51
Haber Güncellenme Tarihi: 31.10.2014 15:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Merkez Partisi (MP) Genel Başkanı Prof. Dr. Abdurrahim Karslı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ruh hastası olmakla suçlarken AK Parti Hükümetini de mafya olmakla suçladı. AK Parti Hükümeti'nin kendi hırsızlıklarını kapatmak için paralel yalanı ortaya çıkardığını savunan Karslı, “Allah’a inanan adam hiç ikiyüzlülük yapar mı, yalan söyler mi, haram yer mi, kendi milletiyle kavgalı olur mu? Şimdi bunlar irticaya sığınsa olmaz. Bunun için çareyi daha önce ‘gel bu hasret bitsin’ diyen insanları paralel ilan ettiler.” dedi.

Başkan Karslı, partisinin Eskişehir il binasının açılış törenine katıldı. Açılışın ardından gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti Hükümetine yüklendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ruh hastası, AK Parti Hükümetini ise mafyaya benzeten Karslı, “Ankara’da birileri var. Kendine saray yapmış. Bence ruh hastası. Ruh hastalığı yoksa gerçekten akli melekeleri yerindeyse mafyanın iki özelliği var. Biri hukuk tanımazlık, değeri racon kesme. Bence bunlar mafya. Ya akıllarını yitirmişler, vicdanları yok, ya da bunlar mafya düzeniyle çalıyorlar. Hukuk tanımıyorlar, racon kesiyorlar.” diye konuştu.

ALLAH'A İNANAN ADAM HİÇ HARAM YER Mİ, KENDİ İNSANIYLA KAVGALI OLUR MU?

Karslı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı terör örgütü PKK ile PYD’nin kendileri için aynı olduğunu ancak bunu söyledikten üç gün sonra Peşmergelerin PYD’ye yadım etmesi için Türkiye içerisinden geçişlerine izin verdiğini dikkat çekti. Bunların dinle imanla, cinle de hiç alakasının olmadığını vurgulayan Karslı, şöyle dedi: “Bir kere din tahakkümü kabul etmez. Din hürriyetsizliği kabul etmez. Din başkasının tasaddürünü kabul etmez. Din yalanı kabul etmez. Din haramı kabul etmez. Bu insanlar bizim değil sadece geçmişimizde hukukunu çiğniyorlar. Bunların üç özelliği var. Bunlar dindar değil, onlar kinci, kine kin bağlıyorlar. Türkiye Cumhuriyetinin geçmişine kin bağlıyorlar. AKP cumhuriyetin kurulmasından rahatsız. Allah'a inanan adam hiç ikiyüzlülük yapar mı, yalan söyler mi, haram yer mi, kendi milletiyle kavgalı olur mu?”

'HIRSIZLIKLARINI KAPATMAK İÇİN İRTİCA DESELER OLMAYACAK, BARİ PARELEL İCAT EDELİM DEDİLER'

Karslı, “Hırsızlıkları kapatmak için. Bu memlekette her zaman her şeyi kaçırmak için bir şeyler bulurlar. Ya irtica bulurlar ya başka bir şey bulurlar. Şimdi bunlar da kendileri bu irtica kavramlarına sığınsa olmayacak. Onun için de bakın Cumhurbaşkanı, daha önce ‘Haydi gel bu hasret bitsin’ diye meydanlarda, toplantılarda çağrıda bulunuyordu bazı insanlara. Ama bakın sonra birden bire bir paralel yapı buldu. Kendi pisliklerini, yamukluklarını kapatmak için. Şimdi kim konuşsa paralel? Susmakta yetmiyor, onlara uymak gerekiyor.” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.