Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

M.K.Paşa’da Erdem halkla kucaklaştı

İYİ parti Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem, ilçe pazarında pazarcı esnafı ve halkla buluştu.

Haber Giriş Tarihi: 15.02.2019 23:21
Haber Güncellenme Tarihi: 15.02.2019 23:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
M.K.Paşa’da Erdem halkla kucaklaştı

Pazarcı esnafı Erdem’e dert yanarken, “Son dönemde sebze ve meyvede meydana gelen fiyat artışlarında biz de mağdur ediliyoruz. Bizim halden aldığımız fiyat ortada. Bunun üstüne koyduğumuz kar marjı da ortada. Bundan hiç bahsedilmiyor ve sürekli pahalı satıldığından dem vuruluyor. Bize de Tanzim satışlara gelen şartlarda mal versinler biz daha da ucuza satalım” dediler.

“SORUNLARINIZI BİLİYORUM”

Pazarcı esnafının dertlerini dinleyen İYİ Parti Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem, “Dertlerinizi çok iyi biliyorum ve anlıyorum. Bu soğukta, karda kışta sabahın erken saatlerinden akşamın geç saatlerine kadar vatandaşa sebze ve meyve ulaştırıyorsunuz. Size gelene kadar kaç tane aracı olduğunu hepimiz biliyoruz. Bu sistemde köylü, üretici kazanmıyor, sizin kar marjınız çok düşük ama vatandaş çok pahalıya ürün alıyor, hatta alamıyor. Pazarda artık yarım kilo, 150 gr sebze, meyve alınıyor” dedi.

“ÇOK SEVİNDİK”

İlçe pazarına alış verişe gelen vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Adayı Şükrü Erdem, yaşlı bir teyzenin, “Bakanım tekrar aday olmuşsunuz, çok sevindik” sözüne; “İnşallah sizlerin teveccühü ve oyları ile Belediye Başkanı olacağım. Sizlere hizmet etmek, köyünüze, mahallenize hizmet getirmek için elimizden geleni yapacağız. En küçük sokağından en büyük mahallesine kadar ilçemizi kalkındırmak için hep birlikte çalışacağız” diye cevap verdi.

Pazaryerinde vatandaşlar Başkan Adayı Şükre Erdem ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.