Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Milli İttifak Trabzon’da

Saadet Partisi (SP) ve Büyük Birlik Partisi (BBP) tarafından kurulan Milli İttifak’ın liderleri Mustafa Kamalak ile Mustafa Destici, Trabzon’da seçmenlere seslendi.Atatürk Alanı’nda yapılan mitingde ilk olarak söz alan BBP Genel Başkanı...

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2015 18:16
Haber Güncellenme Tarihi: 30.05.2015 18:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Saadet Partisi (SP) ve Büyük Birlik Partisi (BBP) tarafından kurulan Milli İttifak’ın liderleri Mustafa Kamalak ile Mustafa Destici, Trabzon’da seçmenlere seslendi.
Atatürk Alanı’nda yapılan mitingde ilk olarak söz alan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, inandıkları değerler için siyaset yapan kadrolar kurduklarını belirterek, “Bizler ülkesi için milleti için devleti için insanı için inandığı değerler için siyaset yapan kadrolarız. Hem Büyük Birlik Partimiz hem Saadet Partimiz kurulduğu günden buyana ve temsil ettikleri fikir ve misyon itibariyle hep ülkenin menfaati nerede milletin menfaati nerede İslam coğrafyasının mazlumların menfaati nerede hep orada olmuştur. Hep doğrunun yanında durduk, hep bedeli ne olursa olsun yanlışın karşısında olduk. Bugünde doğrunun yanındayız, yanlışın karşısındayız Allah’ın izniyle. Ülkemizin içinde bulunduğu bu yanlış gidişatı İslam coğrafyasındaki kan ve gözyaşlarını durdurmak için gelir dağılımdaki adaletsizliği ortadan kaldırmak için dış politikadaki itibarsızlığı ortadan kaldırmak için. Açlık sınırında yaşayan vatandaş bırakmamak için emeklimizi, asgari ücretlimizi, taşeron işçimizi, memurumuzu, bu ülkedeki tüm vatandaşlarımızı alnı ak başı bir dik bir şekilde yaşatmak için milli ittifakı kurduk. En çok da ülkemizde şu anda yaşanan manevi çöküntüye ahlaki yozlaşmaya ve milli değerlerden kopuşa bir isyan için milli ittifakı kurduk. Belki de hiçbir dönemde ülkemizde İslami değerlerimiz bu kadar istismar edilmemişti. Manevi değerlerimizden bu kadar kopuş yaşanmamıştı. Ahlaki değerler bu kadar yok edilmemişti ve yozlaştırılmamıştı. Milli değerlerimiz yok edilmemişti. Milliyetçilik ayaklar altına alınmamıştı. Bütün bunlara isyan olarak Saadet Partimizle birlikte milli ittifakımızı kurduk” diye konuştu.
Seçim beyannamesini açıklayan Destici okula giden öğrencilere öğle yemeği verileceğini servis ücretlerinin bedava olacağını belirterek, “Milli ittifak olarak bizde seçim beyannamesi hazırladık. Milletimize sözümüzdür, bizim iktidarımıza herkes için adalet olacak herkes hakkını alacak. Bizim iktidarımızda yeniden milli eğitim yani tam bir gerçekten toplumun milli ve manevi değerleriyle beraber olan ama aynı zamanda çağın ilmi ile donatılmış bir eğitim sistemi olacak. Ahlaki yozlaşmaya son vereceğiz. Manevi tükenişi durduracağız. Milletimizin açlığına yoksulluğuna ve işsizliğine çareler üreteceğiz. Bizim dönemimizde taşeron işçilik olmayacak ve taşeron işçileri kadroya alacağız. Türkiye’de modern köle olmayacak. Asgari ücretliye bin 500 TL üzerinde maaş vereceğiz. Emeklilerimize her iki bayram iki ikramiye vereceğiz, hem maaşlarına yüzde 50 zam yapacağız. Sadece emeklilerimize değil çalışan tüm kesimlerimize iki bayram ikramiyesi vereceğiz ve maaşlarına yüzde 50 zam yapacağız. Evsiz aile bırakmayacağız. Her yıl 100 bin aileye bedava ev vereceğiz. Hanımlara her ay 300 TL çocuk başı da 100 TL vereceğiz ve onları kimseye muhtaç etmeyeceğiz. Okula giden bütün çocukların öğle yemeklerini karşılayacağız. Servis ücretleri bedava olacak” şeklinde konuştu.
Daha sonra söz alan Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, konuşmasında iktidar partisini eleştirerek Türkiye’de çözülemeyecek hiçbir problemin olmayacağını söyledi. Milletin derdine deva olmak için yollara çıktıklarını belirten Kamalak, “Milli görüş partileri olarak bu milletin derdine deva olmak için yollara çıktık. Ülkemizin problemlerini çözmek için yollara çıktık. Şundan emin olun bu ülkenin başta Trabzon’umuz olmak üzere Karadeniz’imiz olmak üzere çözülemeyecek hiçbir problem yoktur. Ancak o problemi çözecek olan yalnız ve yalnız milli iktidardır. Biz iktidara hazırız” dedi.
Kamalak, konuşmasında Necmettin Erbakan’dan övgü ile söz ederek, “Bize şunu söylüyorlar ’efendim onlar iyidir hastır güzel insanlardır ama barajı geçemezler. Hadi oradan baraj çoktan yıkıldı. Hocaya sadakat şerefimizdir. Problemleri biliyoruz. Biz Karadeniz’imizin bütün ürününe sahip çıkacağız. Tıpkı ecdadımıza sahip çıktığımız gibi. Bunu taahhüt ediyoruz” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.