Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

‘Milli İttifak’ Liderleri Eskişehir’de

ESKİŞEHİR (İHA) – 7 Haziran seçimlerine ’Milli ittifak’ olarak girme kararı alan Saadet Partisi (SP) ile Büyük Birlik Partisi (BBP) liderleri milletvekili aday toplantısına katılmak üzere Eskişehir’e geldi.SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak...

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2015 20:43
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2015 20:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
ESKİŞEHİR (İHA) – 7 Haziran seçimlerine ’Milli ittifak’ olarak girme kararı alan Saadet Partisi (SP) ile Büyük Birlik Partisi (BBP) liderleri milletvekili aday toplantısına katılmak üzere Eskişehir’e geldi.
SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak ve BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, partileri tarafından gösterilen Eskişehir 25. Dönem Milletvekili Aday toplantısına katılmak üzere Eskişehir’e geldi. İki lider ilk önce Kurşunlu Külliyesi’nde ikindi namazını kıldı. Ardından Kamalak ve Destici, Odunpazarı Bölgesi’nde bulunan Şeyh Şahabeddin Sühreverdi Türbesini ziyaret ederek dua okudular. Odunpazarı Bölgesi’nde bulunan esnafı ziyaret eden genel başkanlara, Eskişehir’in meşhur met helvası ikram edildi. Vatandaşları da selamlayarak zaman zaman sohbet eden Destici ile Kamalak, yürüyerek geldikleri Hamayolu Caddesi’nde vatandaşlara çiçek dağıttı. İki lider ardından aday tanıtım toplantısının yapılacağı otele geçti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.