Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Milletvekilleri İzmir Marşıyla sahaya iniyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekilleri, Mecliste hep birlikte okudukları İzmir Marşı ile referandum çalışmalarının startını verdi.CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır, CHP Genel Başkan Yardımcıları Selin Sayek Böke ve Zeynep...

Haber Giriş Tarihi: 16.02.2017 13:10
Haber Güncellenme Tarihi: 16.02.2017 13:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Milletvekilleri İzmir Marşıyla sahaya iniyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekilleri, Mecliste hep birlikte okudukları İzmir Marşı ile referandum çalışmalarının startını verdi.

CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır, CHP Genel Başkan Yardımcıları Selin Sayek Böke ve Zeynep Altıok, CHP İzmir Milletvekilleri Atila Sertel, Tuncay Özkan, Mustafa Balbay, Zekeriya Temizel, Özcan Purçu, Ali Yiğit, Musa Çam ve Murat Bakan, Meclis Basın Toplantısı Salonunda bir araya gelerek İzmir Marşını okudu. Referandumun önemine dikkat çeken CHP İzmir Milletvekilleri, “Tek ses, tek yürek olarak sahaya iniyoruz. Referandum öncesi birlikte mecliste son fotoğrafımız. Hepimiz sahaya inip, ilçe ilçe, mahalle mahalle dolaşıp neden ’hayır’ dememiz gerektiğini anlatacağız. İnanıyoruz ki İzmir’in dağlarında da Türkiye’nin dağlarında da çiçekler açacak. Mustafa Kemal ruhu sonsuza dek yaşayacak” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.