Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Milletvekili Tayyar’dan ABD’ye tepki

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Gaziantep'teki Alış Veriş Merkezlerinin Teröre Hedef Olarak Gösterdiğini İleri Sürdüğü Abd'ye Tepki Gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 27.09.2016 16:38
Haber Güncellenme Tarihi: 27.09.2016 16:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Milletvekili Tayyar’dan ABD’ye tepki
AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Gaziantep’teki alışveriş merkezlerinin teröre hedef olarak gösterdiğini ileri sürdüğü ABD’ye tepki gösterdi.
AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ABD’nin Gaziantep’teki alışveriş merkezlerini hedef gösterdiğini ileri sürerek tepki gösterdi. ABD’nin Teksas eyaletindeki Houston kentinde bulunan bir alışveriş merkezinin dışında gerçekleşen ve 9 kişinin yaralandığı silahlı saldırıyı da hatırlatan Tayyar, "ABD Gaziantep’teki AVM’leri teröre hedef gösterdi, terör Houston’daki AVM’de hortladı. Bir de kendinize baksanız" ifadelerini kullandı.
Öte yandan ABD’nin Ankara Büyükelçiliği, yaklaşık 5 gün önce yaptığı uyarıda, Gaziantep’te özellikle yabancılar tarafından tercih edilen alışveriş merkezi ve işletmelere yönelik bir saldırı düzenlenebileceğini bildirerek, Gaziantep’teki ABD vatandaşlarına AVM, restoran ve kafelere giderken dikkatli olmalarını, mümkünse gitmemelerini istemişti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.