Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Milletvekili Şahin’den Tahliye Açıklaması

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, "Sulh hakiminin vermesi gereken kararı asliye hakimi veremez. Buna müsaade edemeyiz" dedi.Seçim çalışmaları için Bursa’nın Yenişehir ilçesine gelen Şahin, basın mensupları ile kahvaltıda buluştu....

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2015 19:21
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2015 19:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Milletvekili Şahin’den Tahliye Açıklaması
AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, "Sulh hakiminin vermesi gereken kararı asliye hakimi veremez. Buna müsaade edemeyiz" dedi.
Seçim çalışmaları için Bursa’nın Yenişehir ilçesine gelen Şahin, basın mensupları ile kahvaltıda buluştu. Hukuk tartışmalarına temas eden eden Şahin, “Hakimin yaptığı benim gazetecilik yapmam gibi bir şey. Bu büyük bir pervasızlık. Biz ülkemizi demokratik bir hale getirmeye çalışırken bu tür engellemeler bizi üzüyor. Hakimin yaptığı usulsüz, aldığı karar da usulsüz. Sulh hakiminin vermesi gereken kararı asliye hakimi veremez. Buna kimsenin hakkı yok. Biz buna müsaade etmeyeceğiz” dedi.
İnsanların huzur ve istikrar istediğinin altını çizen Şahin, “Yaptığımız çalışmalarda vatandaş huzur güven ve istikrar istiyor. Bizden de çok çalışmamızı istiyorlar” diye konuştu.
Sağlık alanında Bursa’nın çok önemli bir merkez olacağını belirten Şahin, “Yenişehir Devlet Hastanesi ile ilgili çalışmalar son aşamasında. Bütün pürüzler giderildi. Proje tamam artık kazma vurma durumuna gelindi. İnegöl’e göz ve diş bölümü çalışmaları yapılıyor. Bunun yanı sıra KETAM (Kanser Erken Teşhis Merkezi)’de ayrı bir birim olarak yapılacak. Yaptığımız bütün bu yatırımlardan İznik ve İnegöl de yararlanacak” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.