Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Milletvekili Mehmet Ali Şahin, polis adaylarını ziyaret etti

AK Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, Karabük Polis Eğitim Merkezinde eğitim gören polis öğrencileri ziyaret ederek, “Emniyet teşkilatının varlığı ve gücü 15 Temmuz darbe girişiminin püskürtülmesinde önemli bir rol oynadı”...

Haber Giriş Tarihi: 30.09.2016 19:44
Haber Güncellenme Tarihi: 30.09.2016 19:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Milletvekili Mehmet Ali Şahin, polis adaylarını ziyaret etti
AK Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, Karabük Polis Eğitim Merkezinde eğitim gören polis öğrencileri ziyaret ederek, “Emniyet teşkilatının varlığı ve gücü 15 Temmuz darbe girişiminin püskürtülmesinde önemli bir rol oynadı” dedi.
AK Parti Karabük Milletvekili Şahin, beraberinde Karabük Valisi Mehmet Aktaş, AK Parti Karabük Milletvekili Burhanettin Uysal, Karabük Emniyet Müdürü Serhat Tezsever, AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar ve diğer protokol üyeleriyle birlikte Polis Eğitim Merkezini ziyaret etti.
Polislerin eğitimini izleyen ve yetkililerden bilgiler alan Şahin, burada yaptığı konuşmada, zaman zaman demokrasiyi korumak için güvenlik güçlerine 15 Temmuz’da olduğu gibi görevler düştüğünü söyledi. Emniyet teşkilatının varlığı ve gücünün 15 Temmuz darbe girişiminin püskürtülmesinde önemli bir rol oynadığına kaydeden Şahin, "Buradaki sesleri bize kadar gelen polis adaylarımızı Ömer Halisdemirler olarak görüyoruz. Bizde onların yeri öyledir. Vatan, toprak, bayrak için bir görev düştüğünde bir saniye tereddüt etmeden şehadet şerbetini içmeye hazır insanlar olarak görüyoruz” dedi.
Türkiye’nin bulunduğu coğrafyanın zorluklarına da değinen Şahin, şunları söyledi;
“Nihai amacımız ülkenin huzurunu ve barışını temindir. Bulunduğumuz coğrafya, tarih boyu hep sancılı olmuştur. Ne kadar geriye giderseniz gidin, bu coğrafyada hep sıkıntılar savaşlar yaşanmıştır. Şimdi de Türkiye’nin hızını, önünü kesmek ve 100 yıl önce yapamadıklarını ’Şimdi acaba yapabilir miyiz?’ diye yoklamaların çekildiği bir dönemden geçiyoruz. Türkiye Cumhuriyeti devleti ve iş başında bulunan hükümetimiz, kamu kurum ve kuruluşlarında bulunanlar her şeyin farkındadır. Gelecekle ilgili vatandaşlarımızın hiçbir endişesi olmamalıdır."
"Hak ettikleri cezalara çarptırılacaklar"
Türkiye’nin komşu ülkelerinin ateş çemberi içinde olduğunu ifade eden Şahin, "Bu ateşin bizim ülkemize de sıçramasını istiyorlar. ’Türkiye bir Suriye’ye benzesin, iç çatışmalar çıksın.’ 15 Temmuz darbe girişiminin hedeflerinden birisi iç çatışma, kavga çıkartmaktı. İş başındaki yöneticileri uzaklaştırmanın ötesinde başka amaçları vardı. Ama bunlar çok şükür hedeflerine ulaşmadılar. Bu eylemleri gerçekleştirenler yasalar karşısında hak ettikleri cezalara çarptırılacaklar” dedi.
Şahin ve beraberindekiler daha sonra, eski AK Parti Karabük Milletvekili Osman Kahveci’nin hayatını kaybeden yeğeni Fuat Kahveci’nin Zobran köyündeki cenaze törenine katıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.