Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Milletvekili Koçer’den AB Değerlendirmesi

AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, İngiltere’nin Avrupa Birliği’nden (AB) çekilmesi ile ilgili yaptığı değerlendirmede, "Bizi dağıtmak isteyen AB’nin kendisinin dağılma sürecine girmesi İlahi Adalettir" ifadelerini kullandı.AK...

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2016 15:24
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2016 15:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, İngiltere’nin Avrupa Birliği’nden (AB) çekilmesi ile ilgili yaptığı değerlendirmede, "Bizi dağıtmak isteyen AB’nin kendisinin dağılma sürecine girmesi İlahi Adalettir" ifadelerini kullandı.
AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, İngiltere’nin AB’nin çekilmesini kendi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla değerlendirdi. İngiltere’nin kararını ilahi adalet olarak niteleyen Koçer, "İngiltere’nin AB’den çıkış kararı Dünya tarihi için önemli bir karardır. Artık AB için hiç bir şey eskisi gibi olmayacak. AB’nin dağılma süreci başladı. Umarım iç muhasebelerini yaparlar. Başkalarının ülkelerine karışmaktan kendi sorunlarını göremediler. Bizi dağıtmak isteyen AB’nin kendisinin dağılma sürecine girmesi ilahi adalettir. Etme bulma dünyası. Türkiye ancak 3000 yılında AB’ye girebilir diye dalga geçen İngilizler yaklaşık 1000 yıl önce kendileri çıkmak zorunda kaldılar. AB’deki gelişmeleri kaygıyla izliyoruz" ifadelerine yer verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.