Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Milletvekili Etyemez, ayakkabıcı esnafıyla bir araya geldi

AK Parti Konya İl Başkanlığı tarafından yürütülen referandum çalışmaları kapsamında AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, Aykent Ayakkabıcılar Sitesi Esnafıyla bir araya gelerek destek istedi.AK Parti Konya İl Başkanlığı Seçim...

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2017 14:20
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2017 14:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Milletvekili Etyemez, ayakkabıcı esnafıyla bir araya geldi

AK Parti Konya İl Başkanlığı tarafından yürütülen referandum çalışmaları kapsamında AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, Aykent Ayakkabıcılar Sitesi Esnafıyla bir araya gelerek destek istedi.

AK Parti Konya İl Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından yürütülen referandum çalışmaları kapsamında AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ve partililer Ayakkabıcılar Sitesi Esnafıyla bir araya gelerek referandum için destek istedi.

Referandumdan güçlü bir evetin çıkacağını söyleyen Milletvekili Etyemez, “Konya AK Parti olarak bütün teşkilatlarımız ve milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, bütün Konya’nın gidilmedik yeri, elini sıkmadığımız vatandaşımız, uğramadığımız yer bırakmayacağız. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminde yüzde 50’nin üzerine çıkmak gibi bir endişemiz yok. Ama büyük bir oranda Türkiye genelinde yüzde 60’ın üzerinde ve Konya’mızda da yüzde 80’in üzerinde bir evet desteğini alıp anayasayı değişikliğini gerçekleştirmek istiyoruz. Çünkü bir hükümet sistemi değişikliği oluyor, bir anayasa değişikliği oluyor. Dolayısıyla da toplumun büyük bir bölümünün bu anayasa değişikliğinde destek vermesi 16 Nisan’dan sonraki sürecin de daha sağlıklı bir şekilde yürümesine vesile olacak” ifadelerini kullandı.

Toplantının ardından Milletvekili Etyemez ve beraberindekiler Ayakkabıcılar Sitesi Esnafını ziyaret ederek destek istedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.