Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Milletvekili Demirel’den Salman’a Cevap:

Ak Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel Yalova Belediye Başkanına Cevap Verdi.

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2016 17:23
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2016 17:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Milletvekili Demirel’den Salman’a Cevap:
Yalova Milletvekili Fikri Demirel, kendisini ve AK Parti İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak’ı hastane konusunda göreve davet eden Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’a sert çıktı.
Demirel, yaptığı açıklamada, "Başkan Salman bizi göreve davet etmiş. Benim ne kadar göre adamı olduğumu değerli Yalova halkı bilir. Sen önce ne kadar görev adamı olduğunu ispatla. Bu da ancak seçimde Yalova halkına verdiğin sözleri yerine getirmekle olur" dedi.
AK Parti iktidarı olarak 15 yılda yaptıkları çalışmaların halk tarafından net olarak görüldüğüne dikkat çeken Demirel, "Ayrıca biz havanda su dövseydik AK Parti olarak 14 yıldır iktidarda kalamazdık. Yine belirtmek isterim ki benim kavgayla işim olmaz. Ama sayın başkan Yalova halkının dikkatini başka yerlere çekmek istiyorsa, biz ona alet olmayız. Bizim kayıkçı kavgamız olmaz. Bizim tek düşüncemiz halkımıza hizmet edebilmektir" diye konuştu.
400 yataklı Devlet Hastanesi’nin mutlaka yapılacağını dile getiren Demirel, "Hastane bizim sözümüzdür ve mutlaka yapılacaktır. Hastaneyi sayın Vefa Salman istediği için değil Yalova ve bölge halkı istediği için yapacağız. Yalova’da sağlık hizmetlerinin dünü ve bugününe baktığımız zaman, çok şeyin eskisine nazaran çok daha iyi olduğunu görmemek için kör olmak lazım. Artık bir anjiyo için hiç kimse yollarda eziyet çekmemektedir. İnşallah yakın zamanda açık kalp ameliyatlarını yapacak ünitelerin Yalova’ya kazandırılması için de hazırlıklarımız son aşamaya gelmiştir. Sayın başkanın endişesi olmasın bizler milletimize en iyi hizmeti verebilmek için gece gündüz kafa yoruyoruz. Kendisi de ona buna laf yetiştirmeyi bıraksın, belediye başkanı olarak güzel Yalova’mızı çok daha yaşanası hale nasıl getireceği konusuna kafa yorsun" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.