Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Milletvekili Aydın’dan Marmarabirlik’e teşekkür

AK Parti Bursa Milletvekili Aydın, 2017-2018 ürün alım fiyatlarını açıklayan Marmarabirlik’e üreticiler adına teşekkür ziyaretinde bulundu.Milletvekili İsmail Aydın, üreticiyi sevindiren ürün alım fiyatları sebebiyle Marmarabirlik Yönetim...

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2017 11:15
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2017 12:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Milletvekili Aydın’dan Marmarabirlik’e teşekkür

AK Parti Bursa Milletvekili Aydın, 2017-2018 ürün alım fiyatlarını açıklayan Marmarabirlik’e üreticiler adına teşekkür ziyaretinde bulundu.

Milletvekili İsmail Aydın, üreticiyi sevindiren ürün alım fiyatları sebebiyle Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa’ya teşekkür etti. Başkan Asa ve Genel Müdür İsmail Acar tarafından karşılanan Aydın, 2017-2018 ürün alım kampanyasının bütün üreticiler için hayırlı olmasını diledi. Ortalama yüzde 30 zamla açıklanan fiyatların üreticinin yüzünü güldürdüğünü vurgulayan Aydın, "Marmarabirlik üreticiden yana fiyat açıklayarak zeytin üreticisinin yanında olduğunu bir kez daha göstermiştir. Marmarabirlik, bölge üreticisinin emeğinin karşılığını alması için görevini en iyi şekilde yerine getirmiştir. Geçmişte üreticiler arasında batık bir kurum olarak bilinen Marmarabirlik’i ayağa kaldırıp, 1 TL kredi kullanmadan ürün alımlarını gerçekleştiren ve birçok yatırımın hayata geçirilmesini sağlayan yöneticileri tebrik ediyorum. Bizler de bugüne kadar olduğu gibi destek vermeye hazırız. Üreticinin daha fazla kazanması ve bölge üretiminin gelişmesi için her zaman Marmarabirlik’in yanında olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Ürün alım kampanyasının 25 Ekim Çarşamba günü başlayacağını ifade eden Başkan Asa ise ürün alımlarından satış rakamlarına, ihracattan yatırımlara kadar Marmarabirlik’in son 7 yılda ulaştığı rakamlar hakkında bilgi verdi. Ürün alım kampanyası kapsamında 50 bin ton ürün almayı hedeflediklerini kaydeden Asa, "Marmarabirlik Yönetim Kurulu olarak fiyatları açıkladık, görevimizi yerine getirdik. Şimdi sıra üreticide. Ortaklarımız beyan ettikleri ürünü teslim etsinler, kooperatiflerine sahip çıksınlar" dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.