Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MHP’nin Kadın Adayları Sırt Sırta Verdi

Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) İzmir milletvekili adayları Senem Kılıç ve Neslihan Çelik, bir araya gelerek kadın dayanışmasına örnek oldular. Çelik ile sırt sırta vererek seçimlere hazırlandıklarını anlatan Senem Kılıç, “Türkiye’nin...

Haber Giriş Tarihi: 09.10.2015 09:23
Haber Güncellenme Tarihi: 09.10.2015 09:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) İzmir milletvekili adayları Senem Kılıç ve Neslihan Çelik, bir araya gelerek kadın dayanışmasına örnek oldular. Çelik ile sırt sırta vererek seçimlere hazırlandıklarını anlatan Senem Kılıç, “Türkiye’nin en önemli kentlerinden birinde partimiz adına iki kadın olarak bu yarışı göğüsledik” dedi.
MHP’nin İzmir 1. Bölge 2. sıra Milletvekili Adayı Senem Kılıç ile 2. Bölge 2. sıra Milletvekili Adayı Neslihan Çelik, İzmir’in Urla ilçesinde bir araya gelerek birlik mesajı verdiler. MHP’nin kadın adayları hazırladıkları mobil seçim araçlarıyla basın mensuplarına poz verirken, kendileri de sırt sırta vererek seçimlere hazırlanıyor. MHP’nin iki kadın adayı olarak İzmirlilere dostluk, kardeşlik ve kadın gücünün birleştiği zaman nasıl bir sinerji oluşturduğunu göstermek istediklerini anlatan MHP İzmir 1. Bölge 2. sıra Milletvekili Adayı Senem Kılıç, “1 Kasım seçimlerinde ülkenin, geleceğine oy vereceği gerçeğiyle Türkiye’nin en önemli kentlerinden birinde partimiz adına iki kadın olarak bu yarışı göğüsledik. Gücümüz yettiğince partimizin her yerde görünmesi, bilinmesi ve yaptığımız çalışmaların herkese ulaşması konusunda gece gündüz çalışıyoruz” dedi.
“13 OFİS AÇMAK YERİNE …”
İzmir 1. seçim bölgesinde yer alan 13 ilçeye gidebilmek için bir mobil seçim TIR’ı oluşturduklarını ifade eden Kılıç, “Partimiz, her seçimde olduğu gibi yine kısıtlı imkanlarıyla hareket ediyor. İlçelerde 13 seçim ofisi açmak yerine halkımıza giderek maksimum verimlilikte bir kampanya gerçekleştirebiliyoruz. İki kadın aday olarak kendi imkanlarımızla bir TIR ve bir otobüsü seçim ofisi olarak giydirebildik” diye konuştu.
MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin 11 Kasım’da İzmir’de miting yapacağını hatırlatan Kılıç, tüm İzmirli ve Egeli vatandaşları mitingin yapılacağı Gündoğdu Meydanı’na davet etti.
“KADIN ADAYLARA İHTİYAÇ VAR”
Kadın duyarlılığının siyasete yansımasıyla her şeyin değişeceğine inandığını söyleyen İzmir 2. Bölge 2. sıra Milletvekili Adayı Neslihan Çelik ise “Terör sürecinde evlatlarımızı kaybettiğimiz bu günlerde, anneler olarak Türk halkına bu ülkenin sıkıntılarını anlatacak kadın adaylara ihtiyaç var” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.