Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MHP’li Zırhlıoğlu: Esnafımız Kan Ağlıyor

Milliyetçi Hareket Partisi Bursa Milletvekili adayı Fevzi Zırhlıoğlu, “Yaptığımız esnaf ziyaretlerinden görüyoruz ki esnafımızın sıkıntılarının artarak devam ettiğini görüyoruz” dedi.Seçim çalışmaları kapsamında Yıldırım...

Haber Giriş Tarihi: 09.10.2015 09:55
Haber Güncellenme Tarihi: 09.10.2015 09:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
MHP’li Zırhlıoğlu: Esnafımız Kan Ağlıyor
Milliyetçi Hareket Partisi Bursa Milletvekili adayı Fevzi Zırhlıoğlu, “Yaptığımız esnaf ziyaretlerinden görüyoruz ki esnafımızın sıkıntılarının artarak devam ettiğini görüyoruz” dedi.
Seçim çalışmaları kapsamında Yıldırım ilçesi Kurtuluş caddesi esnafını ziyaret eden Milliyetçi Hareket Partisi Bursa Milletvekili adayı Fevzi Zırhlıoğlu, esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek partisine destek istedi. Siftahsız dükkan kapatan esnafların olduğunu, bunun son 5 ay içerisinde giderek arttığını ifade eden Zırhlıoğlu,” Her geçen gün ekonomi daha da daralmakta. Bu durumun giderilmesi için MHP’nin iktidarına ihtiyaç olduğunu vatandaşlarımız bize aktarıyor. Bizler hazırlıklarımızı yaptık. Ülkemizin ekonomik anlayışı tamamen tüketim üzerine inşa edilmiş bir halde. Milliyetçi Hareket Partisi, vatandaşlarımız teveccühüne mazhar olması halinde gerek tek başına iktidarında, gerekse hükümet içerisinde yer alacağı durumlarda farklı bir ekonomi modeli hayata geçirecek. Ekonomik modelin adı üreten ekonomi olacak. Yoktan var etmek Cenabı Allah’a mahsustur. Üretmeden devam etmenin imkanı yok. Atalarımız, "Hazıra dağ dayanmaz, borç alan emir alır" demiş. Biz tekrar üreten bir ekonomi modelini hayata geçirmeye kararlıyız. Tarımda ve sanayide üreten ekonomiye geçmeliyiz. Bu işin başkada çıkışı yok. Bizim 1 Kasım’dan beklentimiz vatandaşımızın bizim elimizi güçlendirmesi. Biz de Türk Milleti adına mecliste gerekenleri yapmayı bu yolda gayret sarfetmeyi taahhüt ediyoruz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.