Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MHP’li Özdağ Genel Başkan Adaylığını Rize’de Açıklayacak

MHP Gaziantep Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ, Genel Başkanlık adaylığını açıklamak için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın memleketi Rize’yi seçti.Yapılan açıklamada, Özdağ’ın 9 Nisan Cumartesi günü düzenleyeceği Rize...

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2016 10:42
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2016 10:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
MHP Gaziantep Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ, Genel Başkanlık adaylığını açıklamak için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın memleketi Rize’yi seçti.
Yapılan açıklamada, Özdağ’ın 9 Nisan Cumartesi günü düzenleyeceği Rize programında genel başkanlık adaylığını duyuracağı bildirildi. Yapılan açıklamaya göre Özdağ, Cumartesi günü İsmail Kahraman Kültür Merkezi’nde partililer ile bir araya gelerek genel başkanlık için adaylığını açıklayacak.
Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın MHP Genel Başkanlığı adaylığı için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın memleketi Rize’yi seçmesi dikkat çekti. Rize, AK Parti’nin Türkiye genelinde en yüksek oyu aldığı il. Özdağ’a yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre Özdağ’ın adaylığını açıklaması için Rize’yi tercih etme nedeni olarak ülkücü hareketin lideri MHP’nin kurucusu Alparslan Türkeş’in geçmişte Rize için söylediği iddia edilen “Rize’den milletvekili çıkarttığımız gün iktidar olduğumuz gündür” sözü gösteriliyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.