Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MHP’li Özdağ Afyonkarahisar’da Partililerine Seslendi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Adayı ve Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ, MHP’nin baraj altında kalacağı bir erken seçimle Türkiye’nin başkanlık sistemine götürülmesinin hedeflendiğini öne sürdü.Özdağ, çeşitli temaslarda...

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2016 09:16
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2016 09:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Adayı ve Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ, MHP’nin baraj altında kalacağı bir erken seçimle Türkiye’nin başkanlık sistemine götürülmesinin hedeflendiğini öne sürdü.
Özdağ, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Afyonkarahisar’da partilileri ile bir araya geldi. Bir otelde gerçekleştirilen toplantıda destekçilerine seslenen Özdağ, önümüzdeki günlerde gerçekleşmesi planlanan kongreye ilişkin açıklamalarda bulundu. Konuşmasında MHP kongresinin tüzük ve genel başkan değiştirme mücadelesi olmaktan çıktığını kaydeden Özdağ, kongrenin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından engellenmeye çalışıldığını iddia etti. Özdağ, "Biz bugün Recep Tayyip Erdoğan’ın saray rejimine karşı Türkiye’de hukuk devletini ve demokrasi mücadelesini veren ve attığımız her adımda Recep Tayyip Erdoğan’ın baskı cihazını gerileten bir mücadelenin neferleri durumundayız. Bundan dolayı da sadece MHP değil bütün Türkiye bizim vermiş olduğumuz bu mücadeleyi ilgiyle, sempatiyle izliyor" dedi.
MHP’nin baraj altında kalacağı bir erken seçimle Türkiye’nin başkanlık sistemine götürülmesinin hedeflendiğini öne süren Ümit Özdağ, MHP’deki kongre gelişmelerinin bu oyunu bozan faktör olduğunu belirtti.
"KONGREMİZİ YAPMAK İSTİYORUZ"
AK Partili bir milletvekilinin kendi öğrencisi olduğunu hatırlatan Özdağ, "Böyle öğrencilerim de var ne yapayım?" diyerek kendisini dinleyenleri güldürdü. Öğrencisi olan milletvekiline ’erken seçim var mı?’ diye sorduğunu ifade eden Özdağ şu ifadeleri kullandı:
"O da dedi ki, ’valla hocam size bağlı.’ Evet haklılar bize bağlı. Biz kongremizi yapıp yeni yönetimi yeni genel başkanı seçtiğimiz gün başkanlık hayalleri ve İmralı anlaşmalar denizin dibine gömülecek."
Basına kapalı devam eden toplantıya yaklaşık 150 kişi katıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.