Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MHP’li Koray Aydın: "Türkiye’nin Güçlü Bir MHP’ye İhtiyacı Var"

Milliyetçi Harekete Partisi (MHP) genel başkan adayı Koray Aydın, Çorum’un Sungurlu İlçe Belediyesini ziyaret etti.Bayındırlık ve İskan eski Bakanı Koray Aydın, öğle saatlerinde Sungurlu’ya geldi. Aydın’ı belediye önünde Sungurlu...

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2016 16:45
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2016 16:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
MHP’li Koray Aydın: "Türkiye’nin Güçlü Bir MHP’ye İhtiyacı Var"
Milliyetçi Harekete Partisi (MHP) genel başkan adayı Koray Aydın, Çorum’un Sungurlu İlçe Belediyesini ziyaret etti.
Bayındırlık ve İskan eski Bakanı Koray Aydın, öğle saatlerinde Sungurlu’ya geldi. Aydın’ı belediye önünde Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, MHP Sungurlu İlçe Başkanı Adnan Barak, Başkan yardımcıları ve çok sayıda vatandaş karşıladı.
Belediye önünde vatandaşlara hitap eden Aydın, Türkiye’nin bugünkü şartlar içerisinde güçlü bir MHP’ye ihtiyacı olduğunu söyledi. "Öyle bir hale geldik ki kimsenin kimseye güvenci kalmadı" diyen Aydın, "Kavga etmediğimiz, sürtüşmediğimiz ülke kalmadı. Hesapsızlık, düzensizlik, iş bilmemezlik aldı başını gidiyor. Kimin eli kimin cebinde belli değil" diye konuştu.
Aydın konuşmasına şöyle devam etti:
"Milliyetçi Hareket Partisi’nin kendi duruşuyla kendi tarihsel süreci içerisinde aldığı şekille halkın istediği, beklediği, arzuladığı bir Milliyetçi Hareket Partisi’ne şiddetle ihtiyaç var. Çünkü kuşatılmış bir Türkiye’de yaşıyoruz. Neredeyse iç savaş ortamındayız. Ne yaptığını bilmeyen, yalancı, riyakar, sözünü hem içeride hem de uluslar arası platformlarda değeri kalmamış bir siyasal iktidar tarafından yönetiliyoruz. Hala bu ülkede bunların borazanı ötüyorsa Türk siyasetinde yer alan bütün unsurların, tüm partilerin bu durumu dikkate alarak kendine bir yön vermek gibi bir zarureti, bir mecburiyeti var. Milliyetçi Hareket Partisi, Türkiye’nin bu şartlarından doğan bu zaruretleri yerine getirmek üzere, belki de Türk siyasi hayatına örnek olabilecek bir adım atıyor. Bu adımın bu bakış açısıyla da bir değerlendirme ihtiyacı olduğunu düşünüyoruz. Her şeyi gözüne yüzüne bulaştırmış, her şeyi karma karışık hale getirmiş, hesap vermekten kaçan, bu ülkeyi yangın yerine çevirmiş olanlar karşısında, içine düştüğümüz durumu dikkate alarak buradan bir çıkış yolu bulmak, bulamıyorsak bir yol döşemek gayesi ile bizler, sizler hepimiz yollara düştük. Milletimizin bu geleceğini hep birlikte arıyoruz."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.