Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MHP'li Günal:Kimse Yok mu'ya yapılan yapılan intikam operasyonunun devamı

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Antalya Milletvekili Doç.Dr. Mehmet Günal, Kimse Yok Mu Derneği'nin Bakanlar Kurulu kararı ile kamu yararı statüsünden kaldırılmasının Hizmet Hareketi'ne yönelik intikam operasyonun devamı olduğunu söyledi....

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2014 16:19
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2014 16:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
MHP'li Günal:Kimse Yok mu'ya yapılan yapılan intikam operasyonunun devamı
Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Antalya Milletvekili Doç.Dr. Mehmet Günal, Kimse Yok Mu Derneği'nin Bakanlar Kurulu kararı ile kamu yararı statüsünden kaldırılmasının Hizmet Hareketi'ne yönelik intikam operasyonun devamı olduğunu söyledi.
Kurban Bayramı öncesi Kimse Yok Mu Derneği'nin kamu yarı statüsünden çıkarılmasını manidar bulduklarını belirten Günal, Bakanlar Kurulu'nun hangi gerekçe ile derneği kamu yararı statüsünden çıkardığını bilinmediğini kaydetti.
Yardıma muhtaç insanlara yardım götürmeyi kendine prensip edinmiş derneği bayram arifesinde böylesi bir engel çıkarılmasını üzüntü verici bulduğunu belirten Günal, "Karar tamamen siyasi. Camiaya yönelik devam eden intikam ve kin operasyonunun devamı. Farklı bir durum yok. İntikam operasyonu. Bakanlar Kurulu, Kimse Yok Mu Derneği'ni hangi gerekçe ile kamu yararı statüsünden çıkardığını açıklamak zorunda. Derneğe yapılanlar intikam operasyonun devamı. Kamu yararı kaldırılması tamamen siyasi ve intikam düşüncesiyle yapılıyor." diye konuştu.
Siyasi iktidarın, kendisi gibi düşünmeyen herkesi yok etmeye çalıştığının altını çizen Günal, geçmiş dönemlerde yargılama neticesinde ceza almış derneklere siyasi iktidar tarafından destek verilmesinin ise düşündürücü olduğunu sözlerine ekledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.