Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MHP’li Erdem: “Menfaatlerimizi Bırakıp ’Önce Vatanım, Milletim, Sonra Partim, En Son ‘Ben’ Demeliyiz”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, “Gururla Milliyetçi Hareket Partisi’nin milletvekili olarak burada durduğumu, Devlet Bahçeli’nin bir evladı olarak yanında olacağımı, bundan sonra da vatan, millet ve ülküm...

Haber Giriş Tarihi: 23.06.2016 14:27
Haber Güncellenme Tarihi: 23.06.2016 14:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, “Gururla Milliyetçi Hareket Partisi’nin milletvekili olarak burada durduğumu, Devlet Bahçeli’nin bir evladı olarak yanında olacağımı, bundan sonra da vatan, millet ve ülküm için mücadele edeceğimi söyledim. Menfaatlerimizi bırakıp ’önce vatanım, milletim, sonra partim, en son ‘ben’ demeliyiz” dedi.
MHP’li Erdem, TBMM’de Küçük Grup Salonu’nda basın toplantısı düzenledi. Erdem, emeklilikte yaşa takılanların sorunlarından bahsederek, “3 milyon Suriyeli’ye sahip çıktık ama emeklilikte yaşa takılan 500 bin kişiye sahip çıkamadık. Bu durum hak ve adalet ilkeleriyle ne kadar bağdaşmaktadır” ifadelerini kullandı.
Erdem, MHP İzmir Milletvekili Oktay Vural’ın Grup Başkanvekilliği görevinden istifa etmesine ilişkin soruya ise, “Burada önemli olan benim durduğum yer. Gururla Milliyetçi Hareket Partisi’nin milletvekili olarak burada durduğumu, Devlet Bahçeli’nin bir evladı olarak yanında olacağımı, bundan sonra da vatan, millet ve ülküm için mücadele edeceğimi söyledim. Menfaatlerimizi bırakıp ’önce vatanım, milletim, sonra partim, en son ben’ demeliyiz” karşılığını verdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Avrupa Birliği ile ilgili referandum yapılabileceği sözlerini değerlendiren Erdem, “Referandum gibi bir süreci yaşamanın makul olmadığını düşünüyorum. Biz AB’ye muhtaç değiliz. Bizim gücümüz kendimize yeter. Sayın Cumhurbaşkanı’nın bu açıklamasını inandırıcı bulmuyorum, arkasından farklı bir şey çıkacağını düşünüyorum" şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.