Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MHP’li Aydın Manisalı Partililerle İftar Yaptı

MHP Genel Başkan Adayı Koray Aydın, düzenlenen iftar yemeğinde Manisalı partilileriyle buluştu.MHP Genel Başkan Adayı Koray Aydın, düzenlenen iftar yemeğinde Manisalı partilileriyle buluştu. Manisa Saray Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen...

Haber Giriş Tarihi: 16.06.2016 23:47
Haber Güncellenme Tarihi: 16.06.2016 23:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
MHP’li Aydın Manisalı Partililerle İftar Yaptı
MHP Genel Başkan Adayı Koray Aydın, düzenlenen iftar yemeğinde Manisalı partilileriyle buluştu.
MHP Genel Başkan Adayı Koray Aydın, düzenlenen iftar yemeğinde Manisalı partilileriyle buluştu. Manisa Saray Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen iftar programına MHP Eski Manisa Milletvekili Zeynel Balkız, Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, çok sayıda partili ve aileleri katıldı. İftar yemeği sonrasında konuşan MHP Genel Başkan Adayı Koray Aydın, MHP’nin bugünkü durumuna dikkat çekerek, "Seçimden dördüncü parti çıktık. Şu anda mecliste flu gördüklerimizin bile daha sonunda oturuyoruz. Bu durumu içinde kabul edemeyen sindiremeyen binlerce, yüz binlerce arkadaşımızın olduğunu biliyoruz. Onun için 1 Kasım seçimlerinin Türkiye’ye getirdiği bir demokratik hareketlenme olmuştur. Bunu da bu dönemde Türkiye’nin bu gidişatını kabul edemeyen, içine sindiremeyen, ’Bu kadar da olmaz’ diyerek rol almak isteyen, kendini fikriyatını, kendi partisini bu işe lokomotif etmek isteyen Milliyetçi Hareket Partisi’nin üst kurul delegeleri böyle bir dönemde inisiyatif alarak duruma el koymuşlar ve Türk siyasi hayatında olmayan bir sürecin Türkiye’nin yaşamasına imkan ve fırsat vermişlerdir" dedi.
"TÜRK SİYASETİ AÇMAZDA"
Partisinin seçimli genel kurulunun yaklaştığını hatırlatan MHP’li Aydın, "Milliyetçi Hareket Partisi üst kurul delegelerinin önüne sandığın konacağı gün yaklaşmıştır. Çoğu gitti azı kaldı diyebiliriz. Onun için bu demokrasi destanını yazarak bütün siyasi partilere örnek olabilecek bir tutum sergileyerek bugün bu imkanı Türk siyasi hayatına kazandırmak çok önemlidir. Türkiye’de en büyük sıkıntılardan biri mevcut siyasi partiler yasasının parti yönetimlerine parti liderliklerine sağladığı imkanlar ve bu imkanların onlar tarafından sınırsızca kullanılarak, parti yönetiminin ve liderliğin, liderlik suntasına dönüşmesi. Paylaşmayan bölüşmeyen ortaklaşmayan bir anlayışın hakim kılınması ve bunun sonucunda da partilerin tek adam partisine dönerek kendi içinde konuşamayan bir duruma düşmesi bugün Türk siyasi hayatının en büyük açmazlarından bir tanesidir" diye konuştu.
PARTİ YÖNETİMİNİ ELEŞTİRDİ
Partisine yönelik eleştirilerde bulunan Aydın, "Kardeşlik ve ülküdaşlık hukukumuzu kaybettik. Fitne dedikodu günlük siyasetimiz haline geldi. Ülküdaşlarımızın iyi gününde kötü gününde yöneticilerimiz onları yalnız bıraktılar. Ölümüne mücadele ettiğimiz bu davanın başı eğilmeyen yiğitleri, tabutlarında dahi o öptükleri eli göremediler. Evleneceğini bile partisinin yönetim kurulu toplantısında oylamaya sunan Alparslan Türkeş’in Milliyetçi Hareket Partisi, her türlü fikir alışverişine kapalı hale geldi. Konuşamayan, paylaşamayan, istediğini söyleyemeyen bir yapı Milliyetçi Hareket Partisi’nin var olan çok önemli değerlerinden bir tanesini de aramızdan alıp götürdü" dedi.
"BU KUTSAL VAZİFEYİ SIRTLAMAYA TALİBİM"
Manisalı partililerinden destek isteyen Aydın, "Sizin yoldaşlığınız olmaya ve bu kutsal vazifeyi sırtlamaya talibim. Önce Allah’ın izni sonra da sizlerin takdiri ile. Onun için sabah namazını Hacı Bayram Camii’nde kılarak yollara düşeceğiz. Bu hareketin içinden yetişmiş iş yapıp, iş üretecek onlarca yüzlerce Koray Aydın var. Onları bulup ortaya çıkarmayı da siz bana bırakın. Manisa’nın belediyelerinde rüştünü ispat etmiş, başarılı olmuş bir sürü belediye başkanımız var. Manisa’ya mührünü vuruyorlar. Mührünü vurdukları için de halk onları yeniden seçiyor. Bu hareketin değerlerin farkında olarak kendi içimizden çıkaracağımız değerlerle bu milletin iş aş problemini çözecek kadrolara sahibiz" dedi.
Konuşmasının ardından MHP’li Aydın, partilileriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.