Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MHP’li Aday Adayları Törenle Tanıtıldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul İl Başkanlığı, Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen törenle milletvekili aday adaylarını tanıttı.Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen törene, TBMM Başkan Vekili Meral Akşener, MHP İstanbul İl...

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2015 23:20
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2015 23:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul İl Başkanlığı, Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen törenle milletvekili aday adaylarını tanıttı.
Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen törene, TBMM Başkan Vekili Meral Akşener, MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş, İstanbul MHP ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı. Görkemli bir törenle yapılan tanıtım toplantısına adaylık için 300’ün üzerinde aday başvuru yaptı. Yapılacak elemelerin ardından bu sayının 88’e çekileceği öğrenildi.
Aday tanıtım toplantısına katılan ve burada kürsüye davet edilen MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş, “Biz burada Adalet ve Kalkınma Partisi’ne, Cumhuriyet Halk Partisi’ne oy veren seçmenlerimize sesleniyoruz. Gelin sizi dinen istismar edenlere cevap verelim sandıkta. Gelin sizi cumhuriyet değerleriyle, Atatürk’le istismar edenlere sandıkta cevap verelim” dedi.
Karataş, “Bunlara cevap verilecek tek adres Milliyetçi Hareket Partisi’dir. Saf ve temiz insanlarımızı, dini değerleriyle, cumhuriyet ve Atatürk değerleriyle kandırmışlar oylarını almışlar. Artık Türkiye’de ki bütün memleket severlerin uyanması gerekir. Gidilen istikamet doğru değildir. Türkiye yön değiştirmiştir, yörünge değiştirmiştir. Onun için bu yörüngeyi merkeze oturtalım" şeklinde konuştu.
Yapılan konuşma ve aday tanıtımı törenin ardından adaylar salonda toplanan kalabalığı selamladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.