Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MHP’den internet sitelerindeki haberlere ilişkin açıklama

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), bazı haber kaynaklarının kamuoyunu yanlış yönlendirdiğini belirterek, “Ülkemizin içinde bulunduğu bu nazik durumda kamuoyunu yanıltmaya yönelik bu tür açıklamalara dikkatle ve şüpheyle yaklaşılması...

Haber Giriş Tarihi: 18.07.2016 16:20
Haber Güncellenme Tarihi: 18.07.2016 16:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), bazı haber kaynaklarının kamuoyunu yanlış yönlendirdiğini belirterek, “Ülkemizin içinde bulunduğu bu nazik durumda kamuoyunu yanıltmaya yönelik bu tür açıklamalara dikkatle ve şüpheyle yaklaşılması önemlidir” açılamasında bulundu.
MHP’den yapılan açıklamada, bazı internet sitelerinin Genel Merkez adına paylaşım yaptığı belirtilerek, “Darbe girişimi sonrasında Bugün, haberasi.com gibi bazı internet sitelerinde Genel Merkezimizden yapılmış gibi gösterilen açıklamalara rastlanmıştır. Ülkemizin içinde bulunduğu bu nazik durumda kamuoyunu yanıltmaya yönelik bu tür açıklamalara dikkatle ve şüpheyle yaklaşılması önemlidir. Genel Merkezimizden gönderilen açıklamalar ve duyurular dışında haberlere itibar edilmemesi, şüpheli durumlarda da Genel Merkezimizden teyit edilmesini rica ederiz” denildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.