Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MHP Üst Kurul Delegesi Durkut’tan İmza Yalanlaması

ANKARA (İHA) – MHP Ankara İl Başkan Yardımcısı ve Üst Kurul Delegesi Adem Durkut, muhaliflerin düzenlediği Tüzük Kurultayı’nda imza veren delegeler arasında isminin yer aldığı yönündeki haberlerin doğru olmadığını açıkladı.Durkut...

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2016 18:25
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2016 18:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
ANKARA (İHA) – MHP Ankara İl Başkan Yardımcısı ve Üst Kurul Delegesi Adem Durkut, muhaliflerin düzenlediği Tüzük Kurultayı’nda imza veren delegeler arasında isminin yer aldığı yönündeki haberlerin doğru olmadığını açıkladı.
Durkut yaptığı yazılı açıklamada, Milliyetçi Hareket Partisi’nde olağanüstü kongre tartışmaları sürerken, süreç yeni bir boyut kazanmış bulunduğunu vurgulayarak, "Aziz Türk milletinin tek sigortası, tek umudu olan Milliyetçi Hareket Partisi’ni iktidara taşıyacaklarını iddia edenlerin oyunları iyice ortaya saçılmış bulunmaktadır. Düzenledikleri iftar programında Milliyetçi Hareket Partisi’nin Ankara’mızda bir tek teşkilatı olmasına rağmen kurumsal kimliğimizi yozlaştırmaya kalkışanlar şimdi de noter tasdikli listelerinde ismime yer vermiş bulunmaktadırlar. Bu durum, şüphesiz amaçlarına ulaşabilmek adına herşeyi mubah görenlerin gerçek yüzünü ortaya koymaktadır" ifadesini kullandı.
"Delege avına çıkanlar benim ismimi de kullanma bedbahtlığına düşerek suçüstü yakalanmışlardır" diyen Durgut şöyle devam etti:
"Bilmezler ki Adem Durkut, Milliyetçi Hareket Partisi’nde lider-teşkilat-doktrin felsefesinin yılmaz savunucusudur. Bilmezler ki Adem Durkut, Turan yolunda bir gönül eri olarak davasına bayraktarıdır. Bilmezler ki Adem Durkut, Başbuğ Alparslan Türkeş’in yolunda bir neferdir.
Ulusal bir gazetede Noterden alındığı iddia edilen bir liste yayınlanmış ve burada ismim de yer almış bulunmaktadır. 19 Haziran 2016 Pazar günü oyun peşinde koşanların değil, dimdik alnım açık Genel Merkezimizde, Liderimiz Devlet Bahçeli’nin yanında idim. Listede ismimin nasıl yer aldığının elbette ki takipçisi olacağımın ve yasal haklarımı da sonuna kadar kullanacağımın bilinmesini isterim."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.