Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MHP Milletvekili Tarkan Akıllı Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı

Mhp Antalya Milletvekili Tarkan Akıllı, 1 Kasım’da Yapılacak Olan 26. Dönem Milletvekilliği Seçimleri İçin Aday Adaylığı Müracaatını Yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 05.09.2015 12:30
Haber Güncellenme Tarihi: 05.09.2015 12:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
MHP Milletvekili Tarkan Akıllı Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı
MHP Antalya Milletvekili Tarkan Akıllı, 1 Kasım’da yapılacak olan 26’ncı dönem milletvekilleri seçimleri için aday adaylığı müracaatını yaptı.
Milliyetçi Hareket Partisi Antalya Milletvekili Tarkan Akıllı, 1 Kasım’da yapılacak olan erken seçimlerde aday olmak amacıyla partisine aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi. Milletvekili Tarkan Akıllı’ya eşi Zeynep Akıllı’da eşlik etti. 1 Kasım seçimlerinin millet iradesine rağmen yapıldığını söyleyen Tarkan Akıllı , ülke olarak sosyal, ekonomik ve idari açıdan zor bir dönemden geçtiklerini ifade etti. Akıllı, "Yıllardır milli irade edebiyatı yapanlar 7 Haziran’da milletimizin iradesine saygı göstermemişlerdir. Terör örgütü ile kapalı ya da açık görüşmeler yaparak mutabakatlara imza atanlar MHP’nin milli güvenlik, demokratik ve hukuk temelli şartlarına hayır demiş, gergin ve gerilimli bir ortamda ülkeyi seçime zorlamışlardır" dedi.
"Takdir yüce milletimizindir. Biz biliyoruz ki İşimiz zordur. Yolumuz çetindir” diyen Akıllı, “Allah’ın izniyle, önde lider, elde bayrak hep birlikte yürüyeceğiz. Toplumsal Onarım ve Huzurlu Bir Gelecek için MHP’nin iktidara gelmesi gerekmektedir. Bizler bu gerekliliği aziz milletimize anlatacağız. Buradan kıymetli dava arkadaşlarıma seslenmek istiyorum. Şimdi hepimize büyük bir görev ve sorumluluk düşmektedir. MHP’nin her yerde sesi olacağız. MHP’nin son umut ve son çare olduğu gerçeğini her bir vatandaşımıza hep birlikte anlatacağız. MHP’nin tam bağımsız, güçlü ve büyük Türkiye demek olduğunu, MHP’nin tarlada ürün, sofrada aş, fabrikada iş demek olduğunu, MHP’nin sokakta huzur ve güven, toplumda barış ve kardeşlik demek olduğunu, MHP’nin adalet ve hukukun savunucusu olduğunu, MHP temel hak ve hürriyetlerin koruyucusu olduğunu bıkmadan, usanmadan anlatacağız" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.