Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MHP Milletvekili Okutan:"tüzük Kurultayına Katılacağım"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Isparta Milletvekili Nuri Okutan, tüzük kurultayına katılacağını açıkladı.Okutan, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında, "Ben bir milletvekili ve MHP’nin büyük kurultay delegesi olarak tabanımızın...

Haber Giriş Tarihi: 16.06.2016 14:37
Haber Güncellenme Tarihi: 16.06.2016 14:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Isparta Milletvekili Nuri Okutan, tüzük kurultayına katılacağını açıkladı.
Okutan, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında, "Ben bir milletvekili ve MHP’nin büyük kurultay delegesi olarak tabanımızın ve milletimizin ortaya koyduğu iradeye uyuyorum. 19 Haziran’daki kurultaya katılacağımızı sizlere açıklıyorum" dedi.
Tabanın iradesine uyulması gerektiğini vurgulayan Okutan, "Bu tavır bir pozisyon alma, taraf belirleme tavrı değil partimiz açısından tarihi bir dönüm noktası olan aşamada ülkücü hedef ve terbiye sınırları içinde alınmış ilkesel, demokratik ve vicdani bir tavırdır" ifadelerini kullandı.
Siyasetin taban ve milletle birlikte yapıldığını kaydederek, tabanın iradesine karşı siyaset yapılamayacağını kaydeden Okutan şunları söyledi:
"Tabanın iradesine saygı duyulur ve tereddütsüz uyulur. MHP’nin ezici çoğunluğu ve Türk milleti tüzük değişikliği kurultayının yapılmasını istemektedir. Büyük kurultay delegelerinin verdiği imzalar bu yönlü bir iradenin oluştuğunu ortaya koymaktadır. Ben bir milletvekili ve MHP’nin büyük kurultay delegesi olarak tabanımızın ve milletimizin ortaya koyduğu iradeye uyuyorum. 19 Haziran’daki kurultaya katılacağımızı sizlere açıklıyorum. Bu tavır bir pozisyon alma, taraf belirleme tavrı değil partimiz açısından tarihi bir dönüm noktası olan aşamada ülkücü hedef ve terbiye sınırları içinde alınmış ilkesel, demokratik ve vicdani bir tavırdır."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.