Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MHP Kayseri Milletvekili Prof. Dr. Yusuf Halacoğlu:

MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, MHP Genel Başkan Adayı Ümit Özdağ’ın da katıldığı toplantıda yaptığı konuşmada, kendisini ihanetle suçlayanlara, "Biz lidere ihanet etmedik, lidere her zaman saygımız var" dedi.MHP Genel Başkan...

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2016 18:01
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2016 18:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, MHP Genel Başkan Adayı Ümit Özdağ’ın da katıldığı toplantıda yaptığı konuşmada, kendisini ihanetle suçlayanlara, "Biz lidere ihanet etmedik, lidere her zaman saygımız var" dedi.
MHP Genel Başkan Adayı Ümit Özdağ’ın Kayseri’de katıldığı programda kürsüye ilk çıkan MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, "Bana diyorlar ki, Ümit hoca ile birlikte bir basın toplantısı yaptık. Siz lidere ihanet ettiniz’ diyorlar. Biz lidere ihanet etmedik. Lidere her zaman saygımız vardır. Hiç bir dava arkadaşımıza, hiç bir ülkücüye ne kötü söz söyletiriz ne de kendimiz kötü söz söyleriz. Saygımızı asla yitirmeyiz. Çünkü ülkücülüğün şiarında kendi dava arkadaşlarına hakaret etme lüksü yoktur. Biz birliği temsil eden insanlarız. Ülkücülüğün temeli birlik ve beraberliktir. Eğer biz çıkıp demeseydik ki ‘MHP’ye Türkiye’nin büyük ihtiyacı var. MHP Türkiye’nin lokomotifidir, sigortasıdır. Lütfen Sayın Genel Başkanım kendi inisiyatifinizle bir kongre düzenleyin, ülkücüler arasında bir tefrika çıkmasın’ diye teklif ettik. Bu ihanet midir, bu hainlik midir? Nedir Allah aşkına Ülkücülüğün ta kendisi değil midir?" dedi.
Halaçoğlu konuşmasını şu şekilde sürdürdü:
"Bunu söylemeseydik yarın benim yakama yapışacaktınız ‘Siz profesörsünüz, bilim adamısınız, sadece milletvekilliği için orada oturdunuz. Niye çıkıp da orada eşekbaşı mıydınız? Niye söylemediniz?’ demeyecek miydiniz?
Biz makam ve mevkiiyi bir tarafa atmışız. İşte Ümit Bey Genel Başkan Yardımcılığı’ndan istifa etti. Bazı kendini bilmezler de şunu söylüyor, ‘Siz Devlet Bey’in adamları olarak göstermelik bunu yapıyorsunuz’ Yahu kardeşim öyle olsaydı Diyarbakır’a gittiğimizde kimse bizi hainlikle suçlamazdı.
Hain demeyin kimseye, biz aynı şekilde hiçbir ülküdaşımıza, hiçbir partilimize hele hele genel başkanımıza asla söz söyletmeyiz. Biz bozguncu değiliz, biz yapıcıyız. Biz birleştiriciyiz, Türk milletinin ülkücülere ihtiyacı vardır. Bu durumda ülkeyi kurtaracak tek parti MHP’dir. İnanın CHP’liler bile bu gün kendi yönetimleri dolayısıyla diyorlar ki ‘Artık onlardan ümidimiz kalmadı tek ümidimiz sizsiniz. Lütfen yönetiminizi düzenleyin size geçelim diyorlar.
O sebeple biz yaptığımız işten vicdanen rahatız. Biz niyetlerimizde samimiyiz."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.