Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MHP İzmir'de temayül yoklaması başladı, listede 37 isim var

MHP İzmir İl Teşkilatı’nda, 7 Haziran genel seçimi için milletvekili adaylarını belirlemek üzere temayül yoklaması başladı. 18 Mart 2015'te sona eren aday adayı müracaat süresinden sonra açıklanan listede 37 isim yer aldı. Üyeler ise...

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2015 15:45
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2015 15:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
MHP İzmir İl Teşkilatı’nda, 7 Haziran genel seçimi için milletvekili adaylarını belirlemek üzere temayül yoklaması başladı. 18 Mart 2015'te sona eren aday adayı müracaat süresinden sonra açıklanan listede 37 isim yer aldı. Üyeler ise aday görmek istedikleri isim için sabah saatlerinden itibaren bilgisayar başına geçti.

MHP İl Teşkilatı, kesin aday listesinin Yüksek Seçim Kurulu’na (YSK) bildirilmesi için son tarih olan 7 Nisan’a birkaç gün kala açıklanan aday adayları için bütün üyelerle elektronik ortamda temayül yoklaması yapıyor. Bunun için sabah saatlerinden itibaren bilgisayar başına geçerek, milletvekili adayı olarak görmek istedikleri kişilere oy vermeye başladılar. Temayül yoklaması sonuçları genel merkeze gönderilecek, orası da giden bilgiler ışığında adayları belirleyecek.

MHP’de 2007 ve 2011 yıllarındaki genel seçimlerden önce kullanılan yöntem, bu yıl yeniden uygulamaya koyuldu. Elektronik ortamda yapılan temayül yoklamasıyla MHP Genel Merkezi, İzmir’deki 100 bin üyenin görüşlerini alacak.

MHP’NİN İZMİR ADAY ADAYLARI

1. bölge aday adayları: Halit Dalgıç, Hasan Zerek, Hüsnü Gürhan Seçkiner, Ömer Aslan, Oktay Vural, Müsavat Dervişoğlu, Selahattin Şahin, Ali Onar, Aslan Savaşan, Doğan Varol ve Yüksel Dumanoğlu.

2. bölge aday adayları: Ahmet Kenan Tanrıkulu, Battal Aktaş, Emine Ateş, Eshat Vuruşkan, Hasan Ali Okan, Kamil Erdal Sipahi, Lütfi Kılıç, Mehmet Bahadır Akyüz, Mehmet Salih Kadıoğlu, Murat Koç, Murat Taşer, Nuri Çiftçi, Özer Ünsal, Recep Akan, Serdar Mersin, Suavi Tuncay, Tahsin Kaya, Taşkın Işık, Yalçın Koçyiğit yer aldı. Bölge belirtmeyen isimler ise şöyle sıralandı: Senem Kılıç, Naci Düz, Recep Kök, Şenol Bal, Hatice Bölük, Süeda Neslihan Çelik, Figen Tosunor ve Orhan Abdullah Köymen.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.