Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MHP İzmir İl Başkanı Karataş: Bu hırsız kim?

MHP İzmir il başkanı Necat Karataş, şehrin her tarafında ortadan kaldırılan seçim afişleriyle ilgili bir açıklama yaptı. Karataş, “MHP üzerine oynanan oyunun başrol oyuncusu kim? Bu hırsız kim?” dedi.Partisinin oy grafiğinin yükseldiğini,...

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2015 15:50
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2015 15:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
MHP İzmir İl Başkanı Karataş: Bu hırsız kim?
MHP İzmir il başkanı Necat Karataş, şehrin her tarafında ortadan kaldırılan seçim afişleriyle ilgili bir açıklama yaptı. Karataş, “MHP üzerine oynanan oyunun başrol oyuncusu kim? Bu hırsız kim?” dedi.

Partisinin oy grafiğinin yükseldiğini, buna sekte vurmak için bazı grupların harekete geçtiğini, İzmir’in her tarafında asılı olan pankartların planlı bir şekilde toplandığını söyleyen Karataş, “MHP’nin yükselişi, bazı mihrakları rahatsız etti. Seçim beyannamemizde yer alan politik söylemlerimizi içeren görseller, gizli eller tarafından ortadan kaldırılıyor. Her ilçede asgari ücret, emekliler, üreten ekonomi, kadına şiddet, Atatürk idealleri, ucuz mazot, köylüye, sanayiciye ve esnafa destek ifadelerimizin yer aldığı, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin söz verdiği konularla ilgili hazırlanan pankart ve görsellerimiz çalınıp yok ediliyor. Emek hırsızları, Türkiye ve Türk milleti düşmanları, insana yakışmayan yöntemlerle siyasi çalışmalarımızı engellemeye çalışıyor. MHP’nin doğrularının milletimizden yükselen ses olduğunu farkedenler, gece operasyonlarıyla dava arkadaşlarımızın emeklerini yok etmek için çalışıyor. Şimdi soruyorum, bu hırsız kim? Neyi çaldığını sanıyor, kim ve kimler tarafından yönetiliyor? Milletimizin ve İzmirlilerin kabul ettiği MHP politikalarını, böyle ucuz ayak oyunlarıyla yok edebileceklerini sanıyorlarsa aldanıyorlar. Gözlerimiz şimdi onların üzerinde, illa ki tespit edip gerekli hukuki girişimleri yapacağız. Hırsızların takipçileriyiz. Hiç kimse arkadaşlarımızın emeğini çalamaz. Türk milliyetçileri böyle ucuz oyunlarla yenilmez.” diyerek tepkisini gösterdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.