Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MHP İl Başkanı Bülbül: Pareler arıyorsan PKK’ya bak

MHP Sakarya İl Başkanı Muhammet Levent Bülbül, hükümete seslenerek gerçek anlamda pareler aranıyorsa PKK’ya bakılmasını isteyerek, "Artık kendi kaymakamlarını atayacak noktaya geldiler." dedi. Bülbül, parti binasında düzenlediği basın...

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2014 16:23
Haber Güncellenme Tarihi: 17.09.2014 16:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
MHP İl Başkanı Bülbül: Pareler arıyorsan PKK’ya bak
MHP Sakarya İl Başkanı Muhammet Levent Bülbül, hükümete seslenerek gerçek anlamda pareler aranıyorsa PKK’ya bakılmasını isteyerek, "Artık kendi kaymakamlarını atayacak noktaya geldiler." dedi.

Bülbül, parti binasında düzenlediği basın toplantısında Türkiye’nin önüne bir kelime ekleyerek 'Yeni Türkiye’dense de, farklı bir şeymiş gibi gösterilmeye çalışılsa da, ülkenin felaketler zincirinin odağına geldiğini kaydetti. Türkiye bir yönetim zafiyeti ile karşı karşıya olduğuna dikkat çeken Bülbül, ne yazık ki Türkiye’nin doğu ve güneydoğusunun, batısına sezdirilmemeye çalışılan adeta PKK tarafından kurtarılmış bölge durumda olduğunu kaydetti.

Bülbül, şöyle konuştu: "Terör örgütü bütün kurumlarıyla şehirlere inmiş kurumsal olarak pareler gerçek anlamda pareler diyorlarsa pareler burada bir yapılanma içerisine girmiş ilçelerde kaymakam atayacak kendi başlarına Milli Eğitim Bakanlığı’nın Türkiye Cumhuriyeti okullarının yerine kendi okullarını açacak noktaya gelmiştir. Okullar güvenlik güçleri tarafından mühürlenmiş, o mühürler göstere göstere adeta inadına yapancasına küstahça o mühürler sökülmüştür. Büyük olaylar bu bölgede cereyan etmektedir. Bunlar ne yazık ki AKP iktidarının dirayetsiz politikaları, adeta bunlara çanak tutan siyaseti sebebiyle ne yazık ki terör örgütü ile sınırlı kalmayacak o bölge halkını da tahrik edecek boyutlara ulaşmıştır. Bu gün Türkiye’de tansiyon yüksektir. Kutuplaşma inanılmaz seviyelere yükselmiştir."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.