Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MHP Iğdır Milletvekili Karadağ: “Canımızla, kanımızla, varlığımızla Azerbaycan’ın yanındayız”

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ IĞDIR MİLLETVEKİLİ YAŞAR KARADAĞ, “CANIMIZLA, KANIMIZLA, VARLIĞIMIZLA AZERBAYCAN’IN YANINDAYIZ” DEDİ.

Haber Giriş Tarihi: 29.09.2020 22:39
Haber Güncellenme Tarihi: 29.09.2020 22:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
MHP Iğdır Milletvekili  Karadağ: “Canımızla, kanımızla, varlığımızla Azerbaycan’ın yanındayız”

Milliyetçi Hareket Partisi Iğdır Milletvekili Yaşar Karadağ, “Canımızla, kanımızla, varlığımızla Azerbaycan’ın yanındayız” dedi.

MHP Iğdır Milletvekili ve Azerbaycan Dostluk Grubu Üyesi Yaşar Karadağ, Ermenistan’ın Azerbaycan’a yönelik saldırıları hakkında bir yazılı açıklama yaptı. Karadağ, “Karabağ’da canıyla, kanıyla vatan savunması veren kahraman Azerbaycan ordusunun şerefli neferleri, bu mücadelenizde dünya üzerinde yaşayan bütün Türklerin duaları ve yürekleri sizlerle birliktedir” ifadelerine yer verdi. Türkiye Cumhuriyeti olarak kardeş Azerbaycan’ın bu haklı davasında her zaman olduğu gibi yine yanında ve destekçisi olacaklarını belirten Karadağ, “Emperyalizmin taşeronluğunu yapan Ermenistan Devleti’ne ve dünyanın çeşitli ülkelerinden toplanıp Türk kanı içmek için gelen terör örgütü mensubu Ermenilere sesleniyorum; kanımızla, canımızla, varlığımızla Azerbaycan’ın yanındayız. Karabağ Türkündür, Türk vatanıdır, Türk toprağıdır. Biran önce işgal ettiğiniz Azerbaycan topraklarından çekilin. Türkün ayranını kabartmayın. Türkün sabrını zorlamayın. Nitekim sonuçları hem acıklı hem de ağır olacaktır” açıklamasında bulundu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.