Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MHP Grup Başkanvekili Vural İstifasının Ardından Konuştu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir Milletvekili Oktay Vural, Grup Başkanvekilliği görevinden istifasına ilişkin, "Dün gruptan sonra yaptığımız görüşmede istifa mektubumu sundum" dedi.Vural, TBMM’ye gelişinde gazetecilerin Grup Başkanvekilliği...

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2016 15:47
Haber Güncellenme Tarihi: 22.06.2016 15:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir Milletvekili Oktay Vural, Grup Başkanvekilliği görevinden istifasına ilişkin, "Dün gruptan sonra yaptığımız görüşmede istifa mektubumu sundum" dedi.
Vural, TBMM’ye gelişinde gazetecilerin Grup Başkanvekilliği görevinden istifasına ilişkin soruları üzerine, "Genel Başkan’a istifamı ilettim" dedi. Gazetecilerin ısrarlı soruları üzerine Vural, sosyal medyada gerekli açıklamaları yaptığını ifade etti. Partilerini umutla geleceğe taşıyacakların belirten Vural, "Önümüzde bu süreci değerlendirebileceğimiz süre var. Artık bir görevim olmadığına göre bundan sonraki süreçlerle ilgili ihtiyaçları sizinle paylaşırım" şeklinde konuştu.
Vural, istifasının kendi iradesi olduğunu söyleyerek, "Dün gruptan sonra yaptığımız görüşmede istifa mektubumu sundum" diye konuştu.
Vural, davalarına ve partilerine karşı sorumlu olduklarını ifade ederek, "Böyle bir iradenin oluşması konusunda sorumluluk, ahlak içerisinde değerlendirmelerimizi elbette paylaşırız. Bu konudaki değerlendirmelerimizi elbette önümüzdeki süreçte paylaşma imkanı olacak" şeklinde konuştu.
Genel Merkez’de yaşanabilecek istifalarla ilgili soruya ise Vural cevap vermekten kaçındı. Vural, "Büyük bir kurumuz, güçlü bir camiayız. Bütün değerlendirmelerimizi bu camiamızın geçmişine, yürütülen mücadeleye olan sorumluluk ahlakı içerisinde yapmamız gerekiyor. Bu değerlendirmelerimizi basın yoluyla onlara iletiriz" ifadelerini kullandı.
MHP’nin güçlü bir parti olduğunu vurgulayan Vural, "(Partide istifalar) Böyle bir beklenti, arayışta olanların hevesleri kursaklarında kalmıştır. Biz bu konuda bütün arkadaşlarımızla birlikte bizi buraya getiren irade ile her zaman olmuşuzdur ve olacaktır. Milletvekillerimizin de bu şuurda olduklarından eminim" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.