Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MHP Grup Başkanvekili Vural, Davutoğlu’nun, Tunus’taki Teröre Karşı Yürüyüşe Gitmemesini Eleştirdi

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu, Tunus’ta düzenlenen teröre karşı yürüyüşe gitmemekle eleştirerek, "Ey Davutoğlu, Fransa’daki yürüyüşe gittin de Tunus’ta yürüyüşe niye gitmedin? Netenyahu gelmediği...

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2015 13:35
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2015 13:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu, Tunus’ta düzenlenen teröre karşı yürüyüşe gitmemekle eleştirerek, "Ey Davutoğlu, Fransa’daki yürüyüşe gittin de Tunus’ta yürüyüşe niye gitmedin? Netenyahu gelmediği için mi gitmedin?” dedi.
MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Parlamentoda düzenlediği basın toplantısında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın parlamenter sistemin bekleme odasına girdiği yönündeki açıklamasını eleştirerek, kimsenin gazi Meclis’i bekleme odasına alamayacağını söyledi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın TBMM’de ettiği yemini izlettiren Vural, “Cumhurbaşkanı taraftır, AK Parti’nin adaylarını ve seçim beyannamesini belirliyor. Büyük Türk milleti önünde kendi namus ve şerefi önünde bu yeminine sadık kalmamak suretiyle bu makamı temsilden uzaklaştığını açık bir şekilde ortaya koyuyor” dedi.
Başbakan Davutoğlu’nu Tunus’ta düzenlenen teröre karşı yürüyüşe gitmemekle eleştiren Vural, “Ey Davutoğlu, Fransa’daki yürüyüşe gittin de Tunus’ta yürüyüşe niye gitmedin? Netenyahu gelmediği için mi gitmedin?” dedi.
Vural, 7 Haziran’da milletin yapılan haksızlıklara karşı iradesini ortaya koyacağını söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.