Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MHP grubunda 'özçekim' denemeleri

TBMM Genel Kurulu'nun 65. birleşimi, dün saat 14.35'te yoklama ile açıldı. Birleşimi TBMM Başkanvekili Sadık Yakut yönetti. Polis Vazife ve Salahiyet Kanunu ile Bazı KHK'lerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı görüşüldü. Tasarının...

Haber Giriş Tarihi: 27.02.2015 07:00
Haber Güncellenme Tarihi: 27.02.2015 07:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
MHP grubunda 'özçekim' denemeleri
TBMM Genel Kurulu'nun 65. birleşimi, dün saat 14.35'te yoklama ile açıldı. Birleşimi TBMM Başkanvekili Sadık Yakut yönetti. Polis Vazife ve Salahiyet Kanunu ile Bazı KHK'lerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı görüşüldü. Tasarının 32 maddesi kabul edildi.

Tasarının maddeleri çok uzun görüşmeler sonrası kabul edilirken; milletvekilleri ise çalışmalarını sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaşıyor. Meclis Genel Kurulu'nda çekilen fotoğraflar takipçilerle paylaşıldı. CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, Beşiktaş'ın galibiyeti sebebiyle takımın kaşkolunu masasının önüne koydu. Bazı milletvekilleri ise Meclisin yoğun çalışmasından yorgun düştüğü için ilaçlarını yanlarında getirdi.

MHP grubunda da öz çekim yapıldı. Selfie Stick (Özçekim Çubuğu) ile yapılan çekimlerde ilginç görüntüler ortaya çıktı. MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural'ın da yer aldığı özçekimlerde, MHP'li vekiller kareye girebilmek için pozisyon aldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.