Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İstanbul’a kara yoluyla geldi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ne katılmak üzere kara yoluyla İstanbul’a geldi. Çamlıca turnikelerde bir grup partili tarafından karşılanan Bahçeli, aracından inerek vatandaşları selamladı.MHP Genel Başkanı...

Haber Giriş Tarihi: 07.08.2016 15:15
Haber Güncellenme Tarihi: 07.08.2016 15:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ne katılmak üzere kara yoluyla İstanbul’a geldi. Çamlıca turnikelerde bir grup partili tarafından karşılanan Bahçeli, aracından inerek vatandaşları selamladı.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, saat 14.30 sıralarında kara yolunu kullanarak makam aracıyla Çamlıca turnikelerine geldi. MHP İstanbul Milletvekili Celal Adan ve partililer Bahçeli’yi Çamlıca turnikelerde karşıladı. Aracından inen Bahçeli, tek tek vatandaşlarla selamlaştı.
Aynı anda ünlü motorcu Kenan Sofuoğlu ve motorcu gurubu da Çamlıca turnikelerinden Yenikapı miting alanına gitmek için yola çıktı. Kısa bir açıklama yapan Kenen Sofuoğlu, "Buraya gelen bütün motorcu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Biz de Cumhurbaşkanımızın davetine uyarak destek olamaya gidiyoruz" dedi. Motorcular Yenikapı’ya doğru toplu olarak hareket etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.