Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MHP Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ:

Gaziantep Gazeteciler Cemiyetini ziyaret eden MHP Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ, Güneydoğu’da PKK terör örgütünün adaylar üzerinde baskısı olduğunu belirterek, çok riskli bir seçime gidildiğini söyledi.1 Kasım seçim gezisini sürdüren...

Haber Giriş Tarihi: 09.10.2015 14:42
Haber Güncellenme Tarihi: 09.10.2015 14:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantep Gazeteciler Cemiyetini ziyaret eden MHP Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ, Güneydoğu’da PKK terör örgütünün adaylar üzerinde baskısı olduğunu belirterek, çok riskli bir seçime gidildiğini söyledi.
1 Kasım seçim gezisini sürdüren MHP Gaziantep milletvekili adayları Ümit Özdağ, Mehmet Ejder Demir, Mezine Sırakaya, Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay’ı ziyaret etti. Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti toplantı salonunda yapılan ziyaret sırasında konuşan MHP Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ, Güneydoğu’da PKK terör örgütünün baskısı bulunduğunu belirtti. Özellikle ilçelerde ve kırsalda riskli bir seçime gidildiğini belirten Özdağ, “Çok riskli bir seçime gidiyoruz. Dilerim ki bu seçim büyük bir huzur içerisinde geçer. Nasıl ki Haziran seçimlerini Güneydoğu Anadolu bölgesinde PKK terör örgütünün baskısı seçimleri 1946 seçimleri gibi gizli tasnif şeklinde yaptırmış ise yine bu seçimlerde Güneydoğu Anadolu’da özgür bir seç im propaganda sürecinin yaşanamayacağını biliyoruz. Güneydoğu Anadolu bölgesinde birçok şehirde PKK terör örgütünün etkinliği devam ediyor. Adayların üzerindeki baskı, devam ediyor. Özellikle ilçelerde ve kırsaldaki durum 7 Haziran seçimlerinden hiç farklı değil" dedi.
Seçim döneminde sıkı yönetimi önerdiklerini ve önerinin kabul görmediğini hatırlatan Özdağ, "Fakat bu önerinin, aslında gerekli ve doğru bir öneri olduğunu, bölgenin birçok yerinde ilan edilen askeri bölge ve sokağa çıkma yasaklarından da görüyoruz" diye konuştu.
MHP Gaziantep milletvekili adayı Ejder Demir de, tüm kesimlerin MHP’ye destek vermesini istedi.
Programda konuşan Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay ise seçim sürecinde tüm partilere eşit mesafede yaklaştıklarını belirtti. Ay, "Tüm partilerimizi, eşit bir şekilde ağırlama devam ediyoruz. Bugünde MHP Milletvekili adaylarını ağırlıyoruz. Sandıktan hangi sonuç çıkarsa çıksın. Kazanan birlik ve berberlik olsun. GGC olarak verilen tüm sözlerin takipçisi olacağız” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.