Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MHP Gaziantep Eski İl Başkanı AK Parti’den Aday Adayı Oldu

MHP Gaziantep eski İl Başkanı Mehmet Özdemir, AK Parti’den milletvekili aday adaylığı başvurusu yaptı.AK Parti’nin 7 Haziran seçiminde sadece partilerle değil bütün dünyayla mücadele ettiğini belirten Mehmet Özdemir, “AK Parti İsrail,...

Haber Giriş Tarihi: 03.09.2015 17:11
Haber Güncellenme Tarihi: 03.09.2015 17:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
MHP Gaziantep eski İl Başkanı Mehmet Özdemir, AK Parti’den milletvekili aday adaylığı başvurusu yaptı.
AK Parti’nin 7 Haziran seçiminde sadece partilerle değil bütün dünyayla mücadele ettiğini belirten Mehmet Özdemir, “AK Parti İsrail, İngiltere, Almanya ile mücadele etmiştir. Büyük Siyonist basın kuruluşlarıyla, faiz lobileriyle mücadele etmiştir” dedi.
Kısmi oy kaybının bir başarısızlık olmadığını vurgulayan Mehmet Özdemir, ”Yüzde 41 ile Ak Parti Türkiye’nin en büyük partisidir. En yakın partiden yüzde 15 fazla oy almıştır. 7 Hazirandaki tabloyu kadrolarımız iyi okumuştur ve bundan gerekli dersler çıkartmıştır. Bir kasımda çıkacak sonuç sadece Türkiye’yi ve Gaziantep’i etkilemeyecek bu üç aylık süre zarfında Türkiye’nin içinde bulunduğu kaotik durum birlikte düşünüldüğünde Ak partisiz bir Türkiye’nin büyümesinin sağlıklı olmayacağı buda Türkiye’deki ve dünyadaki Müslüman kardeşlerimizin aleyhine işleyecektir. Bu yolculukta Ak Partiye destek vermek için dün yola çıkmıştık, bugün de Milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulundum. Bu kararımızın öncelikle şahsımıza Ak Partimize Gaziantep’e ve ülkemize hayırlara vesile olmasını yüce Allahtan canı gönülden niyaz ediyorum” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.