Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MHP Eski Milletvekili Sinan Oğan, Bilecikli Ülkücülerle Buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) eski milletvekili Sinan Oğan, 8 Nisan’da, mahkemenin kurultay yapılması kararı vermesi halinde, iktidar yürüyüşlerinin gerçekleşeceğini söyledi.Oğan’ın Bilecik’teki ilk durağı Ertuğrul Gazi Türbesi...

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2016 08:29
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2016 08:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) eski milletvekili Sinan Oğan, 8 Nisan’da, mahkemenin kurultay yapılması kararı vermesi halinde, iktidar yürüyüşlerinin gerçekleşeceğini söyledi.
Oğan’ın Bilecik’teki ilk durağı Ertuğrul Gazi Türbesi oldu. Şeyh Edebali Türbesi’ni de ziyaret eden Oğan, daha sonra Bilecik Kent Ormanı’nda Bilecikli Ülkücüler’le buluştu.
Oğan konuşmasına, ’’Haksız hukuksuz yere görevden alınan başkanımıza ve yönetimine desteğimizin devam ettiğini, devam edeceğini göstermek için geldik’’ diyerek başladı. Oğan, "Aynı zamanda unutulmuş olan istişare kültürümüzü yeniden hayata geçirmeye geldik. Malumunuz MHP’nin 1 kasım seçimlerinden sonra yaşamış olduğu süreç 7 Haziran ile 1 Kasım arasındaki o süreçte 2 milyona yakın kaybedilen oy kaybı 80 olan milletvekili sayısının 40’a düşmesi, MHP’de artık bir kan değişimine ihtiyaç olduğunu ortaya koymuştur. Bu anlamda ilk itiraz bizim tarafımızdan yapılmıştır. Bir değişim kaçınılmaz ve bu değişimi gerçekleştirmek için bütün Türkiye’yi dolaşacağız. Bütün ülküdaşlarımızla kucaklaşacağız. Ve bu değişimi gerçekleştireceğiz diye yola çıktık. Ne diyor Şeyh Edebali Hazretleri ’İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın’ diyor, arkadaşlar bizim aslında başarımızın altındaki veya başarımızın anahtarı aslında budur" dedi.
’’KURULTAYIN ARDINDAN İKTİDAR YÜRÜYÜŞÜMÜZ GERÇEKLEŞECEK’’
Kurultayın ardından iktidar yürüyüşlerinin gerçekleşeceğini belirten Oğan, "Malumunuz 8 Nisan’da partimizle ilgili kurultay süreciyle ilgili mahkeme görülecek. Allah nasip ederse biz inanıyoruz ki Türk adaleti en doğru kararı verecektir. 8 Nisan’dan sonra mahkemenin müspet kararı vereceğine inanıyoruz ve 1 ay içinde de kurultayımızın yapılacağını düşünüyoruz. O kurultayın gerçekleşmesinin ardından da Allah nasip ederse inşallah iktidar yürüyüşümüz gerçekleşecektir. Bunun için önümüzde sadece ve sadece 8 Nisan’da gerçekleşecek mahkeme ve kurultayımızın gerçekleşeceği 1 ayımız vardır. İnanıyorum ki bu kurultay süreci 2019 sürecinde Türk milliyetçilerine 1 ülkücü Cumhurbaşkanı, 1 ülkücü Başbakan, 1 ülkücü Meclis Başkanı getirecektir. Bu sebeple de ilk bayrağı açan bir kardeşiniz olarak huzurunuzda şu sözü veriyorum ki Genel Başkan seçildiğimde bugün ben de varım diyen her arkadaşımızı en muteber görevle görevlendireceğiz. Hiç bir arkadaşımızı dışarıda bırakmayacağız. Bizim Cumhurbaşkanı adayına da ihtiyacımız var, Meclis Başkanı adayına da ihtiyacımız var, Dışişleri Bakanı adayına da ihtiyacımız var, bakanlara da ihtiyacımız var. Dolayısıyla da Genel Başkanlık sürecinde aday olan her arkadaşımızın bir tek tanesini bile dışarıda bırakmayacağız. Şimdiye kadar partimizden ne kadar küsmüş, küstürülmüş gitmiş arkadaşımız varsa hepsini geri çağıracağız. Biz Bilecik’te ev sahibiyiz. Çünkü Bilecik’te binamız bize ait. Genel Başkan olduğumuzda her ilimizde teşkilatlarımız, ülkü ocaklarımızın bulunduğu binalar bizlere ait olacak" dedi.
’’AK SAKALLILAR MECLİSİMİZİ OLUŞTURACAĞIZ’’
Oğan, "Partimize ömrünü vermiş ak saçlılar için ak sakallılar için, Ak Sakallılar Meclisimizi oluşturacağız. Bu bizim partimizin en üst yönetim organı olacaktır. Türk töresinde de var olan Ak Sakallılar meclisi gerektiğinde de Genel Başkanı karşısına alıp öğüt, nasihat verecektir. Bu sürecin sonu Allah nasip ederse başarıdır. Bunun için arkadaşlar Türk milliyetçilerinin iktidar olma sürecinde yılmayacağız, yıkılmayacağız ve Allah’ın izniyle de başaracağız" dedi.
Sinan Oğan’ın konuşmasından sonra görevden alınan İl Başkanı Ahmet Gürses, kendisine Osmanlı armasının bulunduğu bir tablo hediye etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.