Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MHP'de kurultay için kararlar savaşı

Ankara 2. İcra Mahkemesi, MHP’de olağanüstüsü kongre yapılmasının engellenmesi kararına muhaliflerce yapılan itirazı kabul etti. Bir flaş karar daha geldi. Gemerek’teki mahkeme ise olağanüstü kurultay için yeni tedbir kararı aldı.

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2016 16:31
Haber Güncellenme Tarihi: 13.05.2016 17:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
MHP'de kurultay için kararlar savaşı

Ankara 2. İcra Hakimliği muhaliflerin itirazını kabul etti. Gemerek’teki Asliye Hukuk Mahkemesi’nin ise kurultay için yeni bir tedbir kararı aldığı bildirildi.

Ankara 2. İcra Mahkemesi, Ankara 25. İcra Müdürlüğünün MHP'de olağanüstüsü kurultay yapılmasının engellenmesi kararına yapılan itirazı kabul etti.

Karara ilişkin MHP Genel Merkezi'nden saat 17:15'te açıklama yapılacağı duyuruldu.

Muhalifler bu kararın çıkması durumunda pazar günü kurultayı gerçekleştireceklerini açıklamıştı.

MHP’Lİ ÖZDAĞ: KURULTAY YAPILACAK

MHP Genel Başkan adaylarından Prof. Dr. Ümit Özdağ, CNN Türk canlı yayınına bağlanarak kararı değerlendirdi. Mahkemenin kararının “Kurultay yapılacak” anlamına geldiğini ifade eden Özdağ, “Adalet Bakanlığı’ndan mahkemeye yapılan müdahaleye rağmen, mahkeme kararını aldı ve bundan önce Gemerek’ten yapılan müdahalenin hukuksuz olduğuna karar verdi. MHP’de Pazar günü kurultayın yapılması için hukuki zemin oluşmuş görülüyor. Herhangi bir kaos olmaması gerekir” dedi.

SİNAN OĞAN: PAZAR GÜNÜ KURULTAYIMIZI TOPLAYACAĞIZ

MHP Genel Başkan adaylarından Sinan Oğan, “Şu anda kurultayın toplanmaması için bir neden yok. Pazar günü kurultayımızı toplayacağız” dedi.

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.