Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MHP Çağrı Heyeti Başkanı Sağar:

Milliyetçi Hareket Partisi Çağrı Heyeti Başkanı Ali Sağar, "Kurultayımızın meşruiyeti Türk mahkemeleri tarafından tescil edilmiş ve onaylanmıştır. Dolayısıyla kurultayımızın toplanması ve alacağı kararlar yasaldır, meşrudur ve...

Haber Giriş Tarihi: 19.06.2016 15:18
Haber Güncellenme Tarihi: 19.06.2016 15:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Milliyetçi Hareket Partisi Çağrı Heyeti Başkanı Ali Sağar, "Kurultayımızın meşruiyeti Türk mahkemeleri tarafından tescil edilmiş ve onaylanmıştır. Dolayısıyla kurultayımızın toplanması ve alacağı kararlar yasaldır, meşrudur ve yerindedir" dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi Kurultayı başladı. Çağrı Heyeti Başkanı Ali Sağar, heyet olarak mahkemenin verdiği kararın uygulanmasını için görev yaptıklarını kaydederek, adaletten sapmayacaklarını ifade etti. Sağar, "Türk adaleti tarafından verilen görevi tarafsız bir şekilde yerine getireceğiz. Kimse şüphe etmemelidir ki, bugün bu salondan çıkacak karar her ne olursa olsun saygı duymak ve kabul etmek zorundadır. Başta Milliyetçi Hareket Partisi olmak üzere Türk kamuoyu bu konuya bu hassasiyetle yaklaşmalıdır. Burada toplanan kurultayımızın meşruiyeti Türk mahkemeleri tarafından tescil edilmiş ve onaylanmıştır. Dolayısıyla kurultayımızın toplanması ve alacağı kararlar yasaldır, meşrudur ve yerindedir" dedi.
Kurultay başlamasından sonra MHP Genel Başkan adaylarından Meral Akşener, Sağar konuşurken salona geldi, Akşener ile birlikte salona giren bazı partililer "Başbakan Meral" sloganları atarken, salondaki diğer partililer de Akşener taraftarlarını protesto etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.