Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MHP Burdur İl Ve Merkez İlçe Başkanlığı Yönetimleri Feshedildi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Burdur İl Başkanı İbrahim Sakızcı ve Merkez İlçe Başkanı Atilla Yeşilgöz, Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Genel Merkez tarafından görevlerinden alındı.1 Mayıs’ta Burdur’a gelerek partililer ve vatandaşlarla...

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2016 18:30
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2016 18:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
MHP Burdur İl Ve Merkez İlçe Başkanlığı Yönetimleri Feshedildi
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Burdur İl Başkanı İbrahim Sakızcı ve Merkez İlçe Başkanı Atilla Yeşilgöz, Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Genel Merkez tarafından görevlerinden alındı.
1 Mayıs’ta Burdur’a gelerek partililer ve vatandaşlarla buluşan MHP Genel Başkan Adayı Meral Akşener, daha önceki süreçte Genel Başkan Devlet Bahçeli tarafından göreve getirilmiş olan İl Başkanı İbrahim Sakızcı tarafından karşılanmış ve ağırlanmıştı. MHP İl Başkanı Sakızcı, Facebook hesabı üzerindeki MHP lideri Devlet Bahçeli ile birlikte çekildiği fotoğrafın yerine dün öğleden sonra profil resmi olarak Meral Akşener ile birlikte çekildiği kareyi koymuştu. Eski MHP Milletvekili Meral Akşener’in düzenlediği halk buluşmasında ilk konuşmayı yapan MHP İl Başkanı Sakızcı, Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye hitaben, “Gözlerin üzerimizde olduğu bu dönemde Burdur ilimizde ülküdaşlık hukuku ve kardeşlik bağlarının zarar görmemesi için azami gayreti gösterdik, göstermeye de devam edeceğiz. Nitekim üst kurul delegesi arkadaşlarımız da, bu istişareler doğrultusunda tüzük değişikliği ile ilgili Büyük Kongre’nin olağanüstü toplanmasına dair noter tasdikli talepnamelerini zatıalinize iletmişlerdi. Sağduyusunu asla yitirmeden, taşıdığı sorumluluğu asla unutmadan, tartışmaya neden olabilecek hiçbir açıklama yapmadan, süreci sükunetle ve dikkatle takip eden değerli üst kurul delegelerimize ve ilçe başkanlarımıza huzurlarınızda teşekkürü bir borç bilirim" demişti. Sakızcı, Akşener’i kast ederek, "Bu süreci en sağlıklı bir şekilde tamamlayacağımıza, aziz milletimizin umutlarını gerçeğe dönüştüreceğine hiç şüphe yoktur” ifadelerini kullanmıştı.
“BİZLER, MAKAM, MEVKİ, KOLTUK İÇİN DEĞİL, İNANDIĞIMIZ DAVAMIZ VE DAVAMIZIN MUZAFFERİYETİ İÇİN VARIZ”
Görevden alınan MHP Merkez İlçe Başkanı Atilla Yeşilgöz ise Facebook sayfasından açıklama yaptı. Yeşilgöz, “Genel Merkezimizin takdiri ile Merkez İlçe Başkanlığı görevim sona ermiş bulunmaktadır. Öncelikle kutlu davamıza Merkez İlçe Başkanı olarak hizmet edebilme şerefine ulaştığım için Allah’ıma sonsuz şükürler olsun. Şahsımı ve yönetimimi iki dönemdir destekleyen delegelerimize, her zaman yanımda olan aileme, dava arkadaşlarıma, kardeşlerime, büyüklerime teşekkürü borç bilirim. Her zaman ifade ettiğim gibi bizler bu mübarek davanın hizmetçileriyiz. Zaman gelir başkan olarak, zaman gelir nefer olarak davamızın emrinde çalışırız. Görevimiz ne olursa olsun bizler için önemli olan inandığımız davaya hizmet edebilme gayretidir. Bizler, makam, mevki, koltuk için değil, inandığımız davamız ve davamızın muzafferiyeti için varız. Allah’ın izni ile de var olmaya devam edeceğiz. Bu itibarla Genel Merkezimizin takdirini saygı ile karşıladığımı ve Ülkücü Hareket’in bir neferi olarak davamıza hizmet etmeye devam edeceğimi saygı ile bildiririm” şeklinde paylaşımda bulundu.
Öte yandan, konuyla ilgili olarak henüz resmi bir açıklama yapılmazken, Sakızcı’nın partililere cep telefonundan belirtilen bir tarihte toplantı yaparak, bir araya gelinmesi yönünde mesaj attığı öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.