Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MHP Aydın milletvekili Depboylu:

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın Milletvekili Deniz Depboylu, muhaliflerin imza toplamalarına ilişkin olarak, “Genel Başkanımız, Milliyetçi Hareket Partisi’nin Disiplin Kurulu’na sevk edebilecek davranışları açıklamıştı. Yeni bir...

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2016 13:03
Haber Güncellenme Tarihi: 15.07.2016 13:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın Milletvekili Deniz Depboylu, muhaliflerin imza toplamalarına ilişkin olarak, “Genel Başkanımız, Milliyetçi Hareket Partisi’nin Disiplin Kurulu’na sevk edebilecek davranışları açıklamıştı. Yeni bir imza arayışı içinde olduklarını biz de duyuyoruz” dedi.
Depboylu TBMM’de basın toplantısı düzenledi. Depboylu, Anayasa Mahkemesi’nin Türk Ceza kanunu 103. Maddesine ilişkin aldı3ğı kararı hatırlatarak, Bafra ‘da bir çocuğa yapılman istismar nedeniyle açılan davada Bafra Ağır Ceza Mahkemesi’nin Anayasa Mahkemesi’ne başvurduğunu söyledi. Depboylu, çocuk istismarına karşı suçlarda cezalarda değişiklik olduğunu belirterek, “Çocukladı korumada en önemli hususlardan birisi de yasaların çocukları ne kadar güvence altına aldığıdır. Bu sayede çocuklarla ilgili görev ve sorumlulukları olan har birey, kendine düşen görevi daha iyi anlayabilecek, gerektiği yerde müdahale edecek ve tüm istismara uğramış çocukları yetkili organlara bildirebilecek. Çocukları sadece verilen cezalarla korumak mümkün değil. En değerli varlıklarımız olan çocuklarımızı korumak için bir milli seferberlik havasında olmak üzere başta eğitim çalışmaları olmak üzere her türlü koruyucu önlemi almak zorundayız” ifadelerini kullandı.
MHP’de muhaliflerin imza toplama çalışmalarına ilişkin olarak İSE Depboylu şunları söyledi:
“Genel Başkanımız, Milliyetçi Hareket Partisi’nin Disiplin Kurulu’na sevk edebilecek davranışları açıklamıştı. Yeni bir imza arayışı içinde olduklarını bizde duyuyoruz. Bununla ilgili açıklama Genel Merkezimiz tarafından yapılıyor. Milliyetçi Hareket Partisi’nin tek gündemi basında muhalif hareket ve konuyla ilgili olarak getiriliyor ama Milliyetçi Hareket Partisi gündemdeki her konuya hakimdir, her sorun üzerinde çözüm arayışı içerisindedir. Bir muhalefet partisi olarak görevini en iyi şekilde yerine getirmektedir.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.