Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MHP Ankara İl Teşkilatı’ndan uyuşturucu ile mücadele etkinliği

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ankara İl Başkanlığı, 16-22 Kasım tarihleri arasında uyuşturucunun zararlarına dikkat çekmek amacıyla “Uyuşturucu ve Madde Bağımlılığı ile Mücadelede Bilgilendirme Etkinliği” düzenliyor.MHP Ankara...

Haber Giriş Tarihi: 16.11.2016 13:24
Haber Güncellenme Tarihi: 16.11.2016 13:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ankara İl Başkanlığı, 16-22 Kasım tarihleri arasında uyuşturucunun zararlarına dikkat çekmek amacıyla “Uyuşturucu ve Madde Bağımlılığı ile Mücadelede Bilgilendirme Etkinliği” düzenliyor.
MHP Ankara İl Başkanlığı, giderek gençlik arasında büyük bir tehlikeye dönüşen uyuşturucu madde ile mücadeleye dikkat çekmek için bir program düzenledi. Etkinlik kapsamında 16-22 Kasım tarihleri arasında çeşitli sergi ve bilgilendirme çalışmaları gerçekleştirilecek. MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, uyuşturucunun geldiği noktayı yapılan etkinlik aracılığıyla tüm boyutlarıyla sergileyeceklerini belirterek, “Uyuşturucu ile mücadelede Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatı olarak biz de birer nefer olmak istiyoruz. Uyuşturucu ve madde bağımlılığı ile mücadelede bilgilendirme etkinliğimiz 16 Kasım’da başlayacak ve 22 Kasım’da düzenlenecek sergi ile sona erecek” diye konuştu.
Çetinkaya, etkinlik programıyla ilgili şu bilgileri verdi:
“17 Kasım’da Kadın Kolları İl Başkanlığımızın düzenleyeceği brifing gerçekleştirilecek. 18 Kasım’da metropol ilçelerimizde açılacak sergilerle beraber bilgilendirme ve broşür çalışmaları yapılacak. 19 Kasım tarihinde yerel yöneticiler ve belediye meclis üyelerinin katılacağı uyuşturucu ile mücadele yöntemleri konulu brifing gerçekleştirilecek. 20 Kasım’da uyuşturucunun zararları konusunda bilgilendirme amaçlı açılacak serginin ardından 21 Kasım Pazartesi günü Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde konunun uzmanlarının katılacağı sempozyum düzenlenecek.”
Etkinlikte uyuşturucu konulu tiyatro gösterimi yapılacak
Çetinkaya, sempozyumun yapıldığı aynı gün uyuşturucu ile mücadele konusunda bilgilendirici bir tiyatro gösterimi gerçekleştirileceğini kaydetti. Çetinkaya, Yazar Emin Özbey’in eserinden sahneye konulan ‘Düşmeme İzin Verme-Kontrol Sende’ adlı oyunu Abdullah Şahin Nokta Tiyatrosu oyuncularının sahneleyeceğini belirterek, “Bir haftalık etkinliğimiz 22 Kasım 2016 Salı günü MHP Genel Merkezi’nde düzenlenecek sergiyle son bulacak” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.