Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MHP Ankara İl Başkanlığı’ndan, delegelere bayramlaşma çağrısı

MHP Ankara İl Başkanlığı, Ramazan Bayramı münasebetiyle yazılı açıklama yayımladı. Açıklamada, MHP üst kurul delegeleri bayramlaşma töreni için MHP Genel Merkezi’ne ve MHP Ankara İl Başkanlığı’na davet edildi.MHP Ankara İl Başkanlığı’ndan,...

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2016 23:12
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2016 23:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
MHP Ankara İl Başkanlığı, Ramazan Bayramı münasebetiyle yazılı açıklama yayımladı. Açıklamada, MHP üst kurul delegeleri bayramlaşma töreni için MHP Genel Merkezi’ne ve MHP Ankara İl Başkanlığı’na davet edildi.
MHP Ankara İl Başkanlığı’ndan, MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya imzasıyla yayımlanan açıklamada, “Türk ve İslam dünyası ateş çemberinden geçerken mübarek bir ayı, Ramazan-ı Şerifi geride bırakarak İslam’ın yüce toyu bayrama ulaşmanın da buruk da olsa sevinç heyecanını yaşıyoruz. Dostluğun, yakınlığın, paylaşmanın, dayanışmanın, hal ve hatır sorarak gönüllere girme gününde ne acıdır ki, Milliyetçi Hareket’in üzerinde oynanan oyunlara bir yenisinin eklenmesinin burukluğunu yaşıyoruz. Dargınlıkların biteceği, umutların tazeleneceği, ihmal edilen kucaklaşma ve buluşmalarla kardeşliğimizi pekiştirmemiz gerekirken ‘Bayramlaşma’ adı altında alternatif yollara sapanlar gerçek yüzünü ve niyetini bir kere daha ne yazık ki göstermişlerdir. Milliyetçi Hareket Partisi’nde şüphesiz kucaklaşmanın, kardeşliği pekiştirmenin adresi her bayram olduğu gibi Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin liderliğinde Türk’ün otağı Genel Merkezimizdir. Buranın adresi de bellidir. Çetin yolları aşarak bugünlere gelen aziz milletimizin teminatı ve sigortası Milliyetçi Hareket’in üzerinde oynanan oyunlar şüphesiz tüm kamuoyunun bilgisi dahilindedir. Şimdi, Ülkücülerin kardeşliğine gölge düşürmek isteyenler bir başka oyunu sahneye koymuş bulunmaktadırlar” denildi.
MHP’nin bayramlaşmalarını istismar etmek isteyenler olduğunun belirtildiği açıklamada, şu ifadeler yer aldı:
“Değerli üst kurul delegesi arkadaşlarımızı ve kardeşlerimizi otel köşelerinde bayramlaşmaya davet edenleri aziz Türk milleti ve Ülkücü camiamız asla unutmayacaktır. Söz konusu zihniyet sahiplerinin bugün yaşatmak istediği bir olmak, iri olmak, diri olmak değil, küçük olsun benim olsun politikasıdır. Yapılan bu tavır ve eylem, birlikteliğimizin, beraberliğimizin ve Ülkücü Hareket’in inancını ve gücünü bölücülük aracı olarak kullanmaktan başka bir şey değildir. Dün iftar sofralarımızı ve beraber mücadele ettiğimiz arkadaşlarımızla olan hukukumuzu ikiye bölenler bugün gelinen noktada bayramlarımızda yaşayacağımız birlik, beraberlik ve tüm manevi duygularımızı ikiye bölerek yaşanılmasına sebep olacak olanlar, gerçek yüzünü bir kere daha ortaya çıkarmış bulunmaktadır. Milliyetçi Hareket Partisi’nin 47 yıllık geleneğinde bayramlaşmalarımız otağımızdadır. Yüce dinimiz İslam’ın bu birlik gününde, mensuplarımız bir kere daha Ankara İl Başkanlığımızdaki bayramlaşmanın ardından Genel Merkezimizde ve Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin etrafında bayramın ikinci günü olan 6 Temmuz 2016 Çarşamba günü saat 14.00’te buluşacaklar ve bayramlaşacaklardır. Kıymetli Milliyetçi Hareket Partisi mensupları ve Ülkücü Hareket’in değerli dava arkadaşlarım; unutmayalım ki; bir’sen, biz’sen irisin... ben’sen, sen’sen bir hiç’sin.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.