Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MHP Adıyaman il teşkilatı kapatıldı, başkan disiplin kuruluna sevk edildi

MHP Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin, Adıyaman İl Teşkitalı'nın kapatıldığı ve İl Başkanı Osman Aslan hakkında kesin ihraç talebi ile disiplin sevk işlemi başlatıldığını bildirdi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Çetin, yaptığı...

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2013 18:09
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2013 18:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
MHP Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin, Adıyaman İl Teşkitalı'nın kapatıldığı ve İl Başkanı Osman Aslan hakkında kesin ihraç talebi ile disiplin sevk işlemi başlatıldığını bildirdi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Çetin, yaptığı yazılı açıklamada, parti tüzüğünün 52. ve 54. maddelerinin tanıdığı yetkiye istinaden, Adıyaman il teşkilatının, MYK'nın verdiği yetkiye dayanarak Başkanlık Divanı tarafından tüzüklerinin 34. Maddesine göre yeni teşkilat kuruluncaya kadar kapatıldığını belirterek,"Bu karar 22.10.2013 tarihinde il başkanlığına ve Adıyaman Valiliğine bildirilmiştir." ifadesini kullandı.

Çetin, şöyle devam etti: "İl Başkanı Osman Aslan hakkında kesin ihraç talebi ile disiplin sevk işlemi başlatılmış olmakla birlikte tahkikatın tamamlanması ve kesin kararın verilmesi akabinde kamuoyu bilgilendirilecektir."



En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.