Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MHP adayı Işık sabah hayvan pazarı esnafıyla buluştu

MHP İzmir 2. bölge milletvekili adayı Taşkın Işık, saat 05.00’t Türkiye’nin en büyük bölge hayvan pazarı olan Ödemiş Hayvan Pazarı'nı ziyaret etti. Seçim çalışmalarını Beydağ, Kemalpaşa ve Ödemiş ilçelerine bağlı köylerde...

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2015 09:38
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2015 09:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
MHP adayı Işık sabah hayvan pazarı esnafıyla buluştu
MHP İzmir 2. bölge milletvekili adayı Taşkın Işık, saat 05.00’t Türkiye’nin en büyük bölge hayvan pazarı olan Ödemiş Hayvan Pazarı'nı ziyaret etti. Seçim çalışmalarını Beydağ, Kemalpaşa ve Ödemiş ilçelerine bağlı köylerde sürdüren Işık, Kemalpaşa’nın Yiğitler, Kamberler ve Yeni Kurudere ile Ödemiş’in Kayaköy, Alabaş, Yeniköy, İlkkurşun, Seyrekli ve Demircili köylerini dolaştı. MHP iktidarında mahalleye dönüştürülen köylerin ve beldelerin eskisi gibi köy ve belde olarak hizmet vereceğini söyleyen Işık, vatandaşlarla dertleşti, sıkıntılarını dinledi.

MHP Ödemiş İlçe Başkanı Metin Kırlı, Meclis Üyesi Ceyhun Kınlı ve ilçe yöneticilerinin de eşlik ettiği programda Taşkın Işık, teşviklerle hayvancılık sektörünün destekleneceğini söyledi. Saat 08.00’e kadar programını sürdüren Işık, günlük 900 ton sütün üretildiği Ödemiş'in hayvan pazarına mutlaka sahip çıkacaklarını ve tarım ve hayvancılığa dayalı sanayi kuruluşlarının, bölge halkına hem istihdam hem de ekonomik kazanım getirmesi için çalışacağını anlattı. Yiğitler, Kamberler ve Yeni Kurudere köylerine de giden MHP adayı Işık, çocuklarla fotoğraf çektirdi. Köylerin sosyal ve ekonomik durumu hakkında vatandaşlardan bilgi aldı. MHP'nin iktidara gelmesi halinde sıkıntıların çözülmesi için çalışacağını vaadeden Işık, partisinin seçim beyannemesini anlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.