Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Meral Akşener’den "Paralel Yapı" Açıklaması

MHP Genel Başkanı Adayı Meral Akşener, paralel devlet yapılanmasının varlığına inandığını ifade ederek, "Ben asla ve kata böyle bir yapılanmaya izin vermem" dedi.Habertürk Tv’de Ece Üner’in sorularını yanıtlayan Meral Akşener,...

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2016 21:54
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2016 21:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
MHP Genel Başkanı Adayı Meral Akşener, paralel devlet yapılanmasının varlığına inandığını ifade ederek, "Ben asla ve kata böyle bir yapılanmaya izin vermem" dedi.
Habertürk Tv’de Ece Üner’in sorularını yanıtlayan Meral Akşener, Devlet Bahçeli’ye sarf ettiği "baş paralelci’ ifadesinin arkasında olduğunu söyledi. Türkiye’de kutuplaştırıcı bir dil oluştuğunu, bu dilin insanları bıktırdığını söyleyen Akşener, "Türkiye’nin farklılığını enerjiye çevireceğiz" dedi.
HDP’YE NASIL BAKIYOR ?
HDP’ye bakış açısı sorulan Akşener, "Demokrasilerde seçmenin hür iradesiyle vermiş olduğu oyların oranını tartışamazsınız" dedi. Oy verenlerin HDP’den beklentilerinin boşa çıktığını ifade eden Meral Akşener, "HDP bizim için fludan ötedir. HDP’nin maalesef PKK’nın yanında saf tutması, karanlık renk haline dönmesine sebep olmuştur" diye konuştu.
PARALEL YAPIYA İNANIYOR MU ?
Paralel devlet yapılanmasına inanıp inanmadığı sorulan Akşener, "Paralel devlet yapılanması olduğuna inanıyorum, asla ve kata böyle bir yapılanmaya izin vermem" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.