Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Meral Akşener’den disipline sevk edilmesine ilişkin açıklama

MHP Genel Başkanı adayı Meral Akşener, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden, Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Disiplin Kurulu’na tedbirli olarak sevk edilmelerine ilişkin, "Güzel bir atalar sözümüz var: ’Yangından mal kaçırmak’ Tedbirli...

Haber Giriş Tarihi: 16.08.2016 14:48
Haber Güncellenme Tarihi: 16.08.2016 14:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
MHP Genel Başkanı adayı Meral Akşener, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden, Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Disiplin Kurulu’na tedbirli olarak sevk edilmelerine ilişkin, "Güzel bir atalar sözümüz var: ’Yangından mal kaçırmak’ Tedbirli ihraç istemiyle disipline sevkedildiğimi öğrenince, hatırıma geldi" dedi.
MHP Genel Başkanı adayı Meral Akşener ve çağrı heyeti Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Disiplin Kurulu’na tedbirli olarak sevk edildi. Akşener, bunun üzerine sosyal medya hesabı Twitter üzerinden bir açıklama yaptı. Akşener, "Güzel bir atalar sözümüz var: ’Yangından mal kaçırmak’ Tedbirli ihraç istemiyle disipline sevkedildiğimi öğrenince, hatırıma geldi" ifadelerini kullandı.
MHP Genel Merkezi Basın Birimi’nden bugün yapılan açıklamada, “Parti üyelik görev ve sorumluluklarını gösteren Milliyetçi Hareket Partisi Tüzüğünün 11. Maddesinin ihlali sebebiyle, her biri için ayrı ayrı tatbik olunmak üzere aynı sevk maddeleri ile Meral Akşener, Ayhan Erel, Ali Sağır ve Mehmet Bilgiç hakkında Milliyetçi Hareket Partisi Tüzüğünün ’Kesin Çıkarma Gerektiren Haller’ başlıklı 78. Maddesinin 4. Fıkrasının c-e-g-h-i bendleri ve parti tüzüğünün 81. Maddesinin kapsamı ve gereğince kesin çıkarma cezasını gerektiren hallerin varlığı karşısında parti üyeliğinden kesin çıkarma cezasının uygulanması talebiyle Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Disiplin Kurulu’na tedbirli olarak sevklerine karar verilmiştir” denilmişti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.