Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Meral Akşener'den imza açıklaması

MHP Genel Başkan Adayı Meral Akşener, “Bizim muhatabımız öncelikle İçişleri Bakanı, Adalet Bakanı ve varsa Başbakandır. Ne kongre imiş be kardeşim. Bir Başbakan değişti, bir iktidar yıkıldı, Cumhurbaşkanı 1 saatte Başbakan değiştirdi, 2 saatte AKP Genel Kurul kararı aldı” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 15.05.2016 12:56
Haber Güncellenme Tarihi: 15.05.2016 12:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Meral Akşener'den imza açıklaması

MHP Genel Başkan adayları Meral Akşener, Sinan Ogan, Koray Aydın ve Ümit Özdağ, kurultayın yapılacağı Büyük Anadolu Otelin önüne geldi. Kurultayın yapılacağı otelin önü TOMA ve bariyerler ile kesildi.

Burada açıklama yapan Akşener, şunları söyledi:
“Hukuki olarak burada bulunmanın en azından bu arkadaşlarımız açısından onların hukuki olarak suç işlemesinin önüne geçen valinin ve İçişleri Bakanının sorumluluk alarak imzaladığı talimat metnini görmek durumundayız. Aksi olduğu takdirde parmaklarımı demir korkulukların arasından çıkarmayacağım. Onların siyasi sorumlusu İçişleri Bakanıdır. Arkadaşlarımla ilgili bir sorunum yok. Adalet Bakanlığının Genel Müdür Yardımcısı bir hakim hukuksuz bir evraka imza atabiliyor. Pazartesi günü Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Ankara Valisi, Ankara Emniyet Müdürü ve o Genel Müdür Yardımcısı hakkında suç duyurusunda bulunacağım. Bizim muhatabımız öncelikle İçişleri Bakanı, Adalet Bakanı ve varsa Başbakandır. Ne kongreymiş kardeşim. Bir Başbakan değişti, bir iktidar yıkıldı, Cumhurbaşkanı bir saatte Başbakan değiştirdi ve iki saatte AKP Genel Kurul kararı aldı.” 

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.