Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Meral Akşener: "19 Haziran’da Bir Şeyi Değiştireceğiz, Sonra Çok Şeyi Değiştireceğiz"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Adayı Meral Akşener, "19 Haziran’da bir şeyi değiştireceğiz, sonra çok şeyi değiştireceğiz" dedi.MHP Genel Başkan Adayı Meral Akşener Samsun’un Bafra ilçesinde büyük bir kalabalık tarafından...

Haber Giriş Tarihi: 31.05.2016 23:17
Haber Güncellenme Tarihi: 31.05.2016 23:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Adayı Meral Akşener, "19 Haziran’da bir şeyi değiştireceğiz, sonra çok şeyi değiştireceğiz" dedi.
MHP Genel Başkan Adayı Meral Akşener Samsun’un Bafra ilçesinde büyük bir kalabalık tarafından coşkuyla karşılandı. Konvoy eşliğinde ilçe turu atan Akşener, Gençlik Caddesi’nde bir mağazanın açılışını yaptı. Akşener daha sonra Eski Kapalı Spor Salonu’na geçerek burada kendisini bekleyen vatandaşlara seslendi. Akşener, "1 Kasım seçimleri sonuçlarında partimizin ülkücü hareketin 2 milyon oy kaybı, 40 milletvekili kaybının doğru olmadığını, bizim bunu hak etmediğimizi düşünerek başta üst kurul üyelerimiz, il başkanlarımız, ilçe başkanlarımız, kadın kollarımız olmak üzere Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen başkanları olmak üzere her biri dediler ki ’hadi yürüyün’ ve bir yürüyüş başlattık. Biz bu yürüyüşü kendi partimizde kendi işimiz olarak düşünürken birden iki şey fark ettik. Birincisi Adalet ve Kalkınma Partisi’nin mensuplarının başta Saray olmak üzere, Saray’ı destekleyen bütün televizyonlar, bütün gazeteler bizle beraber yol yürüyen arkadaşlarımıza, hepimize en ağır iftiralarla, en ağır hakaretlerle yüklendiler. Şimdi onlar zorda, Tarzan zorda, Abbas yolcu. Anladım ki Milliyetçi Hareket Partisi bu aziz milletin Türk milletinin bugün itibarıyla umududur. Milliyetçi Hareket Partisi o Türkiye’de oluşan o korku atmosferini, korku duvarını yıkabilecek milletimize nefes aldıracak tek adrestir. Bir şey daha fark ettik milletimizin umudunu, talebini. Milletimiz bize dedi ki çıkın yola, düşün önümüze ve bizim sesimiz olun. Bizim sesimizi duyun. 1919’un şartları var şartları. Ne zaman ayağa kalkacaksınız, kalkın ayağa, duyun sesimizi, düşün önümüze biz de sizin peşinizdeyiz. Biz kadınların sesini duyduk. Biz bu milletin sesini duyduk. 1919 şartlarının 2016’da Türkiye’de hakim olduğu bu dönemde önce 19 Haziran’da bir şeyi değiştireceğiz, sonra çok şeyi değiştireceğiz. Dış politika ve terör mücadelesi buradan açık açık söylüyorum. Bugün yapılan terör mücadelesinde geç kalınmıştır. Çözüm süreci sebebiyle bugün şehit olan evlatlarımızın kanı bugünün iktidarının ellerindedir. Bize terörü nasıl çözeceksiniz diyorlar. Biz daha evvel çözdük. 6 ayda PKK’nın belini kırmazsak namerdiz" diye konuştu.
Konuşmasının ardından Bafra’dan ayrılan Akşener, karayolu ile Ankara’ya hareket etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.